Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Palumbo Kendwa Hotel **** (Tanzanie - Zanzibar - Kendwa)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2015
Přečteno: 1 012x
Recenze se líbila: 525 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Na tento hotel jsme neměli dost informací, tak jsme byli napnuti, co nás čeká. Nakonec skutečnost předčila očekávání.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Souhlasím s předchozí recenzí. Bydleli jsme v prvním poschodí, voda po celou dobu tekla, jen někdy menším proudem. Klimatizace byla v pořádku, měli jsme ledničku. Pokoj byl dosti prostorný, čistý, měl pěkný balkón s vyhlídkou na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Shoda s předcházející recenzí. Snídaně a večeře v hotelu v horním patře, oběd na pláži. Jídlo nám chutnalo dalo by se říct v několika případech to byl kulinářský zážitek. Horší to bylo s nápoji. K dispozici byla voda, na pláži samoobsluhová, na hotelu pouze rozlévaná z petky. Dále džus, jen pomerančový, kola, sprite, tonik, čaj, mléko a rozpustné kate. Alkolholické nápoje jen za závratnou cenu. Na celém ostrově je pouze jedna prodejna alkoholu v hlavním městě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Obsluha vstřícná, ochotná, usměvavá jen přes den u baru často nikdo nebyl, musel se někdo shánět. Úklid bez připomínek. Jako ochranka hostů ve všech hotelech na Zanzibaru slouží Masajové, kteří zde přijíždějí za prací z pevniny.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Opět musím souhlasit s předcházející recenzí. Jen bych chtěla dodat, že se po několika dnech se pláž pokazila. Možná to bylo způsobeno mořskými proudy, na pláži se objevily zelené řasy, jednou dokonce mnoho mrtných červených krabů. Z druhé strany, kde kotví loďky, voda smrděla po benzínu. Tato skutečnost značně pokazila naše původní nadšené dojmy.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Jelikož výstavba hotelu není ještě dokončena, také okolí je upravené jen částečně. Kolem bazénu jsou pěkné stromy (papáje) a rostliny, dále je zahrada zarostlá. Hned vedle hotelu je pěkný dům, kde chovají kozičky, krávu, slepice a kohouta, který ráno kokrkal.

Mezi pláží a hotelem vede cesta vesnicí. Místní se neradi fotografují. Děti rády loudí dolary, ale spokojí se s bombóny.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Byli jsme velmi spokojeni. Je to ale otázka nastavení priorit. Nedá se to srovnávat s hotely v Egyptě. Tento hotel je situován v ospalé Kendvě, kde se turismus teprve buduje. Údajně v této oblasti není tak velký odliv jako na východě a je pravda, že se tam dalo koupat po celý den. Byli jsme nadšeni mořskými živočichy jako hvězdice různých barev, medůzky, krabi a jednou jsme viděli krásnou mořskou jehlu. Jeden z místních prodejců měl u stánku opici.

Byla absence animačních programů s výjimkou pondělní diskotéky na pláži až v pozdních hodinách. Cesta mezi hotelem a pláží je do kopce a hrbolatá. Jednou jsme měli večeři na pláži, Pěší túra ve tmě je dost dobrodružná, ale jednou se to dalo vydržet. V prosinci už tolik nepršelo jako předcházející měsíc a cesta byla suchá.

Kolem pláže je několik stánků s prodejci. Nejsou tak otravní jako jinde. Potom jsou tu prodejci zájezdů, kteří jsou spolehliví a jejich ceny dosahují až třetinu zájezdů české delegátky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zanzibar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání