Napsat recenzi

The Paradise Resort & Spa

Recenze hotelu The Paradise Resort & Spa (Srí Lanka - Dambulla)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 43x
Recenze se líbila: 221 čtenářům
Fotografie: 23
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel mě hned zaujal svou vzdušností a exotickým stylem.

Ubytování 

Ubytování se nachází v bungalovech, umístěných v zelené zahradě. Jsou zde jen dva typy pokojů a to pokoje 2 lůžkový pokoj nebo 2 lůžkový pokoj, přistýlka a oba jsou označené jako Superiory. Konkrétně jsme byli ubytování v 2 lůžkovém pokoji s přistýlkou, což znamená, že pokoj byl mezonetového typu. V dolní části pokoje se nacházela ložnice s manželskou postelí, toaletní stolek a stůl na sezení. Pokoj byl vybavený trezorem, minibarem ( za poplatek). Koupelná taktéž umístěná v dolním patře. Byla velká, prostorná a světlá. V koupelně byli umístěny dvě umyvadla, obrovský sprchový kout, toaleta. Vše čisté. Najdete zde i základní potřeby, jako šampon, mýdlo, kondicionér. V prvním patře naleznete, dá se říct obývací místnost. Gauč je nejspíše i používán jako přistýlka.

Strava a stravování 

Stravování jsme měli polopenzi, formou bufetu. Výběr byl velký, ale většina jídel je opravdu ostrá, jelikož je to prostě jejich místní kuchyně. Na výběr je vždy polévky - krémy (výborná byla dýňová), rýže, nudle, zelenina, ryby sem tam nějaké kuřecí či hovězí maso. Bohužel maso není zrovna jejich parketa. Ovšem mluvím obecně. Co se týče například snídaní, byla v nabídce jak klasicky english breakfest, tak typický srí lanská servírovaná na banánovém listě, což je např. mléčná rýže, kuřecí pikantní kousky, rotty ( placky z pšeničné mouky, kokosu), pikantní čočka, různé pikantní dipy. Pokud nejsme vyloženě gurmán a nebo si nepotrpíte na pikantní jídla, doporučuji zůstat u evropské kuchyně. Co mě ale naprosto uchvátilo, bylo ovoce. Nikdy jsem nejedla lepší ovoce než tady. Čerstvá papája, sladký a měkký ananas, miniaturní banánky nebo chlebovníky. Všechno prostě bylo výborné. K večeři vždy byli sladké tečky na závěr. Od čokoládových pěn, po různé mini dezerty.

Vybavení, služby a personál hotelu 

V tomto případě se jedná o 4 hvězdičková hotel a to i odpovídá kvalitě. Nejvíce se mi líbilo, jak je vše zakomponováno do zahrady. Bazén s výhledem na hory u něhož se nacházel i pool bar. Jeden menší vedle i pro děti. Hotel disponuje také posilovnou což se mi velice líbilo, také spa a tenis. Personál byl velice milý. Zavazadla nám donesli až na pokoj. Každý den byl pokoj uklizený, místa s ovocem byla první den moc hezké přivítání. Čistota na jedničku!

Okolí hotelu 

Tento hotel je spíše pro klientelu, která cestuje různě po vnitrozemí. Rozhodně to není hotel na týdenní dovolenou, ale příjemných pár dní. V okolí toho moc není, sem tam si můžete zapůjčit rybářské pruty. Spíše ne to výborně výchozí hotel pro dojíždění na různé památky

Celkový dojem 

Doporučuji klientům, kteří hotel chtějí využít na pár dní když navštěvují památky v okolí

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Srí Lanka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání