Napsat recenzi

Úžasná dovolená v ráji (Srí Lanka)

Recenze hotelu Pandanus Beach Resort & Spa **** (Srí Lanka - Galle - Induruwa)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úžasná dovolená v ráji. To musí zažít každý! Hned bych se vrátila.

Ubytování  průměrně (5/5)

Po příjezdu na hotel Vás čeká welcome drink od usměvavého personálu. Pokoje jsou k dispozici od příjezdu do 15 minut. Pokoje jsou velké, čisté, krásně vybavené a každý den uklizené. Každý den na nás čekalo ručníkové překvapení. Na hotelu byla převážně starší klientela a zamilované páry. Pouze jedna rodina s dětmi. Úžasné procházky u západu slunce. Hotel se nachází přímo na pláži.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování all inclusive. Výběr je opravdu rozsáhlý. Jídlo neustále doplňují a za celý pobyt se nestalo, že by se jídla opakovala. Opravdu člověk vyzkouší samé novinky. Občas je jídlo hodně ostré, ale s tím jsme počítali. Obsluha velice příjemná. Vyzdvihla bych dezerty, které byly opravdu neodolatelné. Na pláži je restaurace s mořskými plody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel nabízí moderně zařízené a klimatizované pokoje. Některé pokoje mají vlastní balkón s bazénem, jiné terasu bez bazénu. Všechny pokoje jsou orientovány směrem k moři. Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, vysoušeč vlasů, TV, minibar a výbavou na přípravu čaje.

Recepce je k dispozici 24 hodin. Hotel má malý obchod s možností zakoupení suvenýrů. Personál je velice ochotný. Možnost domluvit se anglicky, německy i rusky. Wi-FI v celém areálu hotelu i na pláži. Dále posilovna s trenérem.

Doporučuji si pořídit místní SIM kartu, kterou nám věnoval ochotný pán na letišti. Díky, které voláte do ČR za levné částky.

Hotel je hlídaný. Jsou nabízeny v hotelu sportovní využití, plážový volejbal a místní večerní programy či živá hudba.

Pláž a moře  průměrně (4,9/5)

Pláž je písčitá a rozdělená na soukromou od hotelu a veřejnou. Veřejná pláž byla prázdná. Oceán je krásný a čistý, teplý. Měli jsme velké vlny. Koupání bylo pro odvážlivce i nadšence. Byli jsme na Srí Lance 10 dní. Z toho dva dny byly občasné přeháňky.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Naprostá spokojenost!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Galle - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání