Napsat recenzi

Dovolená

Recenze hotelu Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2019
Přečteno: 613x
Recenze se líbila: 221 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Náš celkový dojem v porovnání z předchozími dovolenými byl zklamání! Hlavně se službou all inclusive. P.S.: Vezměte si sebou hodně peněz. :-)

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Pokoj byl moc pěkný, čistý, klimatizovaný s výhledem na moře za který jsme si připlatili. Na pokoji bylo vše dostupné (voda, káva, župan, pantofle, žehlička, trezor) Jediné co jsme postrádali byl fén a štětka na WC. :-) Úklid probíhal každý den a byl perfektní. Vždy na nás čekalo milé překvapení v podobě zvířat vytvořených z ručníků. Minibar byl za poplatek.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Byli jsme zklamaní co se týče stravy all inclusive za kterou si připlácíte. Výběr jídel byl omezený, každý den to stejné, občas přidali něco navíc. Mořské plody žádné. Jen jeden večer byly kalamáry a krevety. Z ovoce pouze ananas, meloun, banán, jablko, z příloh jen brambory a rýže, občas těstoviny. Jídlo chuťově dobré a kvalitní. Pod formou all inclusive a ze zkušeností z jiných hotelů, které jsme navštívili si představujeme jídlo po celý den formou bufetu a svačin v podobě snacků, které zde nebyly. Pouze k dostání za peníze. Byly zde jen snídaně, obědy a večeře. V restauraci byla možnost, že Vás posadili dovnitř a nebo ven na terasu, která byla děravá a neupravená. Při snídani Vás zde obtěžovaly vrány, které kradly jídlo z talířů a tím i znečišťovaly stoly a židle. Pro změnu večer Vás zase obtěžovalo štípání komárů, doporučuji repelent :-) Během dne byly dostupné nápoje alko i nealko v Sunset baru u bazénu. Po každé objednávce se Vás ptali na číslo pokoje a museli jste podepsat každou účtenku s částkou 0, jen pro jejich evidenci. Dosti to člověka obtěžovalo a zdržovalo. Obsluha baru se tvářila po celou dobu naštvaně, jako bychom je obtěžovali. Jedenkrát za celý pobyt byla možnost jít do typické restaurace s ala carté. Výběr byl z brazilské, italské a arabské. Na osobu byl budget 70 AED a co jste přesáhli, tak jste doplatili. Ze zkušeností z ostatních hotelů jsme zvyklí, že tato možnost je bez stanoveného budgetu v rámci all inclusive! Tato dovolená Vás přijde velmi draho! :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Byli jsme zde od 4.4. do 11.4. 2019. Hned po příjezdu na hotel nám byla ztržena pobytová taxa, která činila 20 AED/noc. Celkem tedy 120 AED za 6 nocí. V přepočtu na koruny asi 800 Kč. Dle pokynů mělo být ubytování až od 15:00, my přijeli asi v 10:00 a v 11:30 byl pro nás pokoj připraven. Pláž byla krásná, velká a čistá. Slunečníky i lehátka k dispozici zdarma. Ručníky na pláž byly věčně rozebrané a nedostupné, takže člověk musel přijít hned v 10:00, aby na něho nějaký zbyl. Animační program jsme tu postrádali. Člověk neměl možnost se v průběhu dne zabavit. Co se týče hotelové taxi služby, tak si dávejte pozor. Řidič nás zavezl tam, kam jsme nechtěli a požadoval za to vysokou částku bez taxametru. Celkový přístup hotelového personálu byl profesionální a snažili se vyhovět všem požadavkům.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Náš celkový dojem v porovnání z předchozími dovolenými byl zklamání! Hlavně se službou all inclusive. P.S.: Vezměte si sebou hodně peněz. :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Věra: Krásná dovolená - 13. 6. 2019 9:01

Termín 3.-10.6.2019.Byli jsme spokojeni.Jídlo dobré,výběr: saláty, zelenina, ovoce, zákusky, maso, každý den jiná kuchyně.Svačinky nebyli ale mohli jsme si vzít balené mafinky,nebo udělat si sendvič .Autobus jezdil do 3 nákupních center a jezdil na čas.Taxi nám vždy ochotně zavolali.V barech se musí podepisovat účtenka z částkou 0 určitě pro kontrolu, aby si někdo neobjednal pití zdarma kdo na to nemá nárok (polopenze.atd).Tak možná by stačilo jinou barvu náramku.Moře teplé, poloprázdné 2 pláže takže ručníků i lehátek jak u bazénu tak u moře dost.Několik dětských bazénů.Urcitě si zajděte na suvenýry do obchodu dej tu dej(stačí takto říct taxikáři)je tam vše a levné.Výlet doporučujeme do obchodniho domu Dubaj Mal je tam vše :zpívající fontána krásně nasvicená za tmy,největší vodopád, největší akvárium (stačí vidět jen z venku), největší věž Burj Khalifa.V moři jsou sice občas medúzy (jako všude u moře)ale jsou modré jsou dobře vidět jak je voda přůzračná a plavčík je vždy ochotně vytáhne když mu řeknete.Bazény (teplé)jsou několik velikostí takže pro každého něco.Každý den dopoledne cvičeni v bazéně.Večer poslech hry na klavír.Restaurací několik přímo v hotelu ,několik i na pláži 2 obchůdky s drobnostmi,plavkami atd.Venkovní terasa u baru s obsluhou.Jen jedno mě mrzí,na jídlo do restaurace lidí chodili v ***** hotelu tak jak chodili na bazén, průhledné oblečení nebo jen tričko pod zadek.Ale za to už hotel nemůže.Asi bych dala tabuli z obrázkem do jídelny jaký oděv do restaurace v *****hotelu se . V restauraci jídlo stále doplňovali a uklízeli použité nádobí,dbali na celkově čistotu . reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání