Napsat recenzi

ACACIA-listopad2015

Recenze hotelu BM Acacia Hotel & Apartments **** (Spojené arabské emiráty - Ras Al-Khaimah - Ras Al-Khaimah)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2015
Přečteno: 655x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Acacia a bazén Acacia a bazén
  • Naše,,lednička,,!! Naše,,lednička,,!!
  • Bazén u moře s barem Bazén u moře s barem
  • pláž pláž
  • Abu Dhabí-mešita Abu Dhabí-mešita
  • pláž pláž

Hotel pěkný,ale v průmyslové oblasti.V okolí pouze silnice,cementárna,rozestavěné domy.a jeden obchod.Proto je dobré vybrat za nejnižší cenu,která se nabízí.Za vyšší ceny seženete mnohem lepší hotel přímo na pláži.ACACIA je 5km od pláže-kyvadlová doprava denně,ale někdy se nevlezete a musíte počkat na další.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pěkné pokoje,ale některým chyběla lednička a pokoj byl oddělen od druhého pokoje pouze zamčenými dveřmi.Takže bylo vše slyšet. z vedlejšího pokoje.Někteří měli hluk z venkovní strany.Nabídli nám sice výměnu,ale slib nedodrželi .Koupelna krásná s velkým sprchovacím koutem,ale sprchu jsme si museli spravit,neboť dobře nefungovala.V pokoji byla varná konvice .Pozor,zásuvky jiné.Pouze v koupelně možnost použití našeho zařízení pod fénem.Dobře fungovala klimatizace. Postele velké,ale dvojice má společnou deku.Ve skříni 3věšáky a sejf.Ten jsme nepoužívaly,protože jsme nezjistily,jak to funguje.Ručníky někdy dali 2,někdy 1 a někdy žádný.Toiletním papírem také šetřili.Nebýt těchto,,drobností,,bylo by ubytování fajn.Ale 4*hotel to dle popsaného nebyl.Cestovka nejspíš vydělala.Berte pouze za dobrou cenu!tU hotelu bazén stále ve stínu,což je ve vedrech docela fajn.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

S jidlem spokojenost,nejsme nároční.Chutnalo nám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Služby hoteu nic moc,slibovali a nesplnili.Ale jinak to vcelku fungovalo,Pro nenáročné české turisty to bylo v pohodě,pokud nečekají luxus.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž u hotelu,kam jsme dojíždělí celkem pěkná,udržovaná.Voda jako ve vaně.Dopoledne jako rybník-bez vln.Odpoledne už vlnky a mírný větřík.Prostě fakt pohoda.Žádné znečištění jsme nepozorovali.Lehátka ,ručník,slunečník zdarma.Plážový bar s placenými službami.Kolem palmy,zeleň,čisto.Příjemné a pohodové prostředí.K dispozici WC,sprchy,převlékárna.Jedinou nevýhodou byla dlouhá polední pauza,kdy kyvadlová doprava nejela.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okoli nic.Nedá se nikam večer jít.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojenost hlavně s koupáním.Nehorázně drahé výlety,zvlášť do krásné mešity v Abu Dhabí-vstup je zde zdarma a centrum Ferrari,kde jsme v placené části ani nebyli,pouze v obchodním centru,tedy taky vstupné žádné-jsme platili 3500Kč.Tak nevím,co je tak drahé-pohonné hmoty nebo oběd?Jinak je dobré poznat tento ,,div světa,, vybudovaný na poušti.Přeji všem hezkou dovolenou!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání