Napsat recenzi

Příjemná "hlučná" dovolená

Recenze hotelu Hilton Fujairah Resort ***** (Spojené arabské emiráty - Fujairah - Fujairah)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2017
Přečteno: 129x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Čekali jsme větší hotel (HILTON *****), ale nakonec vyhovoval i dvoupatrový s minirecepcí a jedním bazénem, jediným venkovním a jedním vnitřním barem. Hlučnost spočívala v nepřehledném počtu racků, kterými byly obsypány všechny palmy v hotelové zahradě, ptáci sedali houfně na trávníku u bazénu, nalétávali i na hotelové zdi a balkóny a skutečně řvali od brzkého rána do setmění, což silně evokovalo Hitchcockovy Ptáky, nebylo to nic příjemného a nedalo si na to zvyknout, znělo to dost morbidně. Další zvuky vydával x-krát denně Muezin z blizoučké Mešity, prvně vyzýval k modlitbě v 05.30h a kvílel skutečně hodně nahlas (byť zřejmě reprodukovaně), budíček zaručen. Velmi hluční byli i někteří rusky nebo polsky mluvící hosté, v neposlední řadě se na pláži často mezi sebou rvaly divoké kočky a ani to není příjemný zvuk.

Jinak ale dovolená super.

Ubytování  průměrně (4/5)

Nevíme, z jakého důvodu musí zkusit z počátku nacpat nás Čechy do nejhoršího "pokojíčku pro služku" bez balkónu, abychom druhý den po reklamaci dostali normální větší pokoj s balkónem a ještě si mohli vybrat z více možností. Všechny pokoje mají balkónky s výhledem do hotelové zahrady k bazénu a je obstojně vidět i moře. Pokoj denně uklizen, každý den nové osušky i ručníky, denně i sprchový gel, šampón, kondicionér a tělové mléko, mýdlo a toaletní papír.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Přestože jsme celkem nároční a máme hodně nacestováno, byli jsme velice spokojeni. Snídaně s tropickým ovocem a dokonce smoothie mixér na jablka, obědy a večeře úžasné, skutečně pestrý výběr, denně výborná ryba, kuře nebo hovězí maso na všemožné způsoby, pečené brambory, br.kaše, různé listové rolky plněné sýry nebo zeleninou, těstoviny, grilovaná zelenina, cibulové kroužky, bramborové nebo celerové chipsy.....Minidortíčky z lineckého těsta s čerstvým ovocem.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel nebyl nijak přehnaně okázalý, ale v tomto období jeden bazén bohatě stačil, u baru jsme si vždy měli kam sednout, hotel nebyl plný, nevíme, jak v hlavní sezóně... Personál ochotný, milý po celou dobu pobytu, jakmile jsme ale měli check out, ztvrdly jim rysy a už nezájem, ani nás přes zápis na recepci v předvečer odletu nevzbudili v 03h ráno, jak jsme žádali. Nekompromisně vrazil do pokoje v 03.45h jeden z recepčních zkontrolovat ledničku, zda jsme nespotřebovali cokoli z minibaru, což není v programu a.i., to se nám v jiných destinacích nestalo, zřejmě si jinde totéž ověřili v době naší nepřítomnosti při úklidu..Ani transfer na letiště nebyl nijak pohodlný, jeli jsme nacpaní s dalšími lidmi a o hodinu dřív než je požadovaný check in na odlet, tudíž jsme na letišti strávili 4 dlouhé hodiny.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Dostatek lehátek i slunečníků v této době, nám vyhovovalo ležet nad mořem na umělém trávníku tak, abych si mohla přizpůsobit lehátko podle slunce, většina lehátek zařezávala v jedné poloze těsně vedle sebe, což nemáme rádi. Byl dost velký odliv každé ráno, ale píseček, žádné potvory, na které by se dalo šlápnout, nádherný pozvolný vstup do klidného moře, dalo se plavat, naprostá spokojenost.Odpoledne při přílivu by nebylo možné mít lehátka přímo na pláži, ale nám tento způsob umělého trávníku vyhovoval.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Z hotelového areálu jsme vyšli jedenkrát, když jsme šli do nedalekého obchodu, byla hrůza přejít silně frekventovanou silnici, přestože jsme stáli na přechodu pro chodce, pozor, není to jako u nás, kde je řidičova povinnost pustit chodce.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem z dovolené pěkný, měli jsme trochu smůlu na počasí, první dva dny hodně pršelo a bylo chladno, za což nikdo nemůže. Takže pro toho, kdo hůř slyší, má zdravý spánek hlavně v ranních hodinách a nevadí mu jakýkoliv kravál, hotel vřele doporučujeme. Nám se dovolená moc líbila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání