Napsat recenzi

Hezka dovolena

Recenze hotelu Radisson Blu Resort Fujairah ***** (Spojené arabské emiráty - Fujairah - Dibba Al-Fujairah)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 304x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Celkovy pohled Celkovy pohled
  • Bazen Bazen
  • Uzasne more Uzasne more
  • Vyhled z pokoje Vyhled z pokoje

Po 13 letech jsme se vydali opet do SAE. Duben, krasne pocasi, teplo 35 st denne.

Hotel by potreboval rekonstrukci zejmena restaurace, ktera odpovida 3*. Toto misto je vhodne zejmena pro relax, odpocinek. Kdo ocekava zabavu bude zklaman.Podnikli jsme vylet do Dubaje, kam bych uz priste urcite nejela. Horko 40 st, prohlidka trhu s korenim, trh se zlatem a dominanty Dubaje byly v tom horku unavne.Musim ovsem vyzvednout kvality pruvodce Lubora, ktery skutecne vedomosti o Dubaji mel, a navic je umel poutave v tom horku nam podat. Co byla katastrofa na cele dovolene byl les s Travel service. Jiz nikdy vice. Absolutne bez prostoru na nohy a korunu vsemu byl kamen v salatu diky nemu jsem si ulomila kus zubu. 15 kg vahovy limit je nedostatecny,je mozne sibale pri obj. zajezdu dokoupit kg navic za prijatelnou castku.

Jinak doporucuji si vzit boty do vody.

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Nejlepsi ubytovani je v budove cislo 2, ihned u plaze. Vsechny pokoje maji uzasny vyhled na more. Koberce by potrebovaly vycistit, postel jsme meli podlozenou kusy dreva, vse jsem teklamovala na recepci ihned bylo opraveno a koberec vycisten, i kdyz do me predstavy cisteho koberce to melo daleko.Na druhou stranu uzasne pohodlne velke matrace. Klima rizene primo na pokoji.Sampon atd bylo soucasti vybaveni koupelny.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava jako takova byla velmi dobra, uroven stolovani diky ruske klientele s detmi katastrofa. Pivo, vino, voda, caj vse k dispozici. Osobne doporucuji all incl stravu, 1 pivo a sklenicka vina 92 dirhamu. Denne ma pokoji 1 lahev vody na osobu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Spa na velice dobre urovni vc.kosmetickych sluzeb. Soucasti hotelu je maly obchod se zakladnima potrebama.V hotelu je k dispozici lekar. Jinak bezne leky, vc. ATB lze bezne koupit v mistni lekarne bez predpisu.

Personal velice ochotny, vyhovel vzdy.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

More naprosto uzasne, teplota 29 st. !!!! Plaz krasne udrzovana, s dostatecnym mnozstvim lehatek, rucniky denne mozna vymena. Plazovy bar plus bar u bazenu. Bazeny 3 s teplotouvody 30 st. Nadhera.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Nikde nic hory.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Spokojeni az na ten Travel servis!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání