Napsat recenzi

relax

Recenze hotelu Fujairah Rotana Resort & Spa ***** (Spojené arabské emiráty - Fujairah - Al Aqah)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 352x
Recenze se líbila: 340 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pobyt v tomto hotelu byl opravdu příjemný a personál byl přátelský. Jen pár věcí by bylo dobré zlepšit, primárně úklid venku na veřejných prostranstvích. Z moře byla občas cítit nafta, ale to není chyba hotelu. Pobyt v Fujairah Rotana je příjemný, komfortní a speciální cenu vyhrává kuchyň, tedy šéfkuchař a kuchaři, protože jídlo je víc než dobré. Chuť a kvalita jídla je, při takovém množství hostů, neuvěřitelná. Vše čerstvé, chutné, množství dostatečné a výběr veliký. Bazén je opravdu temperovaný, tedy v horkých dnech i chlazený.

Celkově jsme byli spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Prostorné a čisté pokoje s balkonem, vše v pořádku. Na místě jsme si doplatili za pokoj u pláže. Nezabezpečená síť wifi zdarma ve všech prostorách hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo bylo skvělé, veliký výběr, mezinárodní i orientální kuchyně. Kuchařům není co vytknout, už dlouho jsem si tak nepochutnala. Nezapomenutelná byla jemná jehněčí kolínka, kachní prsa na pomerančích, ryby a občas i mořské plody, barbecue, hodně ovoce i zeleniny. A navíc výborné zákusky. Vařit pro takové množství hostů na švédské stoly v kvalitě, která se téměř přibližuje klasické restauraci, je obdivuhodné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Recepce standardní, servis v jídelně výborný - už jen proto, že tam po sobě někteří hosté nechávají opravdovou spoušť a vše bylo rychle uklizeno. K jídlu bylo servírované pití, za nás podávali i Budvar :-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž byla prázdná, moře teplé - asi 150 °C :-) , takže neosvěžilo. Velké vlny s sebou valily kvanta jemného písku. Občas naftová skvrnka, dost často byla cítit nafta až k bazénu. Nevěřte na šnorchlování nebo potápění u hotelu. Fakt tam není ani olejovka.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Naproti hotelu je benzínka. Dá se jet zdarma hotelovým busem do Fujairy k nějakému obchoďáku, ale v červenci bylo tak strašné vedro a hlavně vlhko, takže jsme nabídky nevyužili.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

6 dní stačilo :-) Hotel je vhodný pro odpočinek, je tam klid a všechny služby jsou dostupné, mimo šnorchlování a potápění, což byl, bohužel, zrovna náš cíl této dovolené. Příjemný a komfortní byl hotelový transfer z/na letiště autem s řidičem. Cesta trvá cca 1:40 hod. a ubíhá rychle.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 31 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání