Napsat recenzi

Oropesa Hotel Ancla

Recenze hotelu Ancla Hotel *** (Španělsko - Valencie - Oropesa del Mar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 159x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 2

Oropesa je velmi pěkné místo pro dovolenou. Výhodou je pro ty, kdo nepotřebují bary a diskotéky. Je tu skvělá pláž - čistá, krásné moře, a přesto, že tu bylo dost lidí na pláži bylo vždy dost místa. Hotel Ancla je velmi příjemný, rodinný hotel, standardní vybavení a příjemný personál.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Velmi dobré, pokoj čistý, denně se uklízelo. Zařízení vyhovující, jen postele jsou drátěné a jedna vrzala při každém otočení. Hotel stojí na ulici, která spojuje obě hlavní pláže v Oropese, takže se tu večer vždy promenádovalo spoustu lidí až po půlnoci. Naštěstí žádné bary a diskotéky, takže relativně klid.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Velmi dobré jídlo - hlavně večeře - výběr z několika druhů a hlavně hodně zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Personál byl většinou velmi vstřícný, umí už i pár českých slov.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláže nádherné, upravované, čisté. Sprchy na pláži. Různá hřiště - na volejbal, fotbal i vyžití pro děti. Vstup do vody hodně pozvolný - vhodné pro malé děti.

Dokonce je pláž zařízená pro invalidní osoby. Pláž byla také oceněna v rámci španělských pláží a patří k nejlepším.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Oropesa je hezké městečko a je tam pořád co dělat a co vidět. Staré město je velmi malebné, hrad a královská věž jsou přístupné. Na plážích se neustále konají nějaké akce - cvičení - jóga, tai-chi, kondiční cvičení, pilates...., letní kino, živá hudba....Hospůdek je kolem hotelu plno. Těžko jsme hledali pekařství, protože jsou špatně značená, ale jsou tam. Jediný problém Oropesy je, že se tu domluvíte jen španělsky nebo valencijsky. S angličtinou jsme neměli šanci, ani v restauracích.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem velmi dobrý

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: Dotaz - 29. 4. 2015 16:42

Dobrý den, chtěla jsem jet na dovolenou do španělska do hotelu Ancla koncem června, nevíte jaké tam bývá počasí? a jak dlouho trvá cesta autobusem - mam z toho obavy. A je tedy vazne problem s domluvou? protoze spanelsky opravdu neumim, mam jen zaklady AJ a NJ, tak aby jsme mohli také někam na oběd reagovat

Standa : Re: Dotaz - 5. 12. 2017 18:33

Dobrý den. Klidně a bez obav jeďte autobusem do letoviska Oropesa . Cesta busem trvá asi 24 hod.,dle situace na komunikaci.Jiný jazyk jak španělština či valencijština vám nebude k ničemu.Ale bát se komunikace nemusíte...domluva vždycky nějak proběhne i bez znalostí těchto jazyků :-) . Personál hotelů je velice ochotný a vstřícný . Oropesa je příjemné městečko s krásným , čistým mořem . reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Valencie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání