Napsat recenzi

Skvělá dovolená za skvělou cenu

Recenze hotelu Flamingo Club Hotel *** (Španělsko - Tenerife - Costa Adeje)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 516x
Recenze se líbila: 285 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená s ubytováním na jihu ostrova za skvělou cenu ve středisku Flamingo Club v oblasti Costa Adeje.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je momentálně v rekonstrukci ale i tak jsme dostali moc pěkný zrekonstruovaný apartmán ve vyšším patře a výhledem na moře. Měli jsme apartmán, který byl moc hezký a útulný - kuchyň s obývacím pokojem s rozkládacím gaučem, ložnici s manželskou postelí. Bylo mi doporučeno zakoupit si trezor a tak jsme měli i my klid, když jsme jeli na výlet, zamkli jsme si tam všechny cenné věci a nebáli se zlodějů. Na apartmánech není klimatizace a myslím si, že není ani potřeba, protože na Tenerife fouká pořád studenější větřík, který vzduch ochlazuje, takže žádná úmorná vedra, jaké jsme čekali, tam nebyla.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel má k dispozici novou restauraci, ve které si můžete zakoupit polopenzi nebo jen snídaně. Snídaně jsou velmi bohaté tzv. "all you can eat" a za cenu 9EUR/den odpovídající. Jinak jsme využívali kuchyň v apartmánu a vařili si sami, vyšlo nás to mnohem levněji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Úklid apartmánu probíhá 3x týdně, mění se i ručníky - ušetřeno místo v kufru :)

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Nejbližší pláž je vzdálená pár metrů od hotelu - stačí jen vyjít "zahradou", sejít pár schodů a jste tam :)). Skvělé.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel se nachází hned v první řadě promenády, takže je trochu "hlučnější" protože je okolo spousta kaváren, restaurací, cukráren...

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem hotelu bych hodnotila jako skvělý. Mohu říct, že tato dovolená opravdu stála za to, i když jsme byli "ochuzeni" o pár hodin času při prezentaci s delegátem, vůbec nám to nevadilo. Přístup delegáta, který tuto prezentaci hotelu dělá, byl velmi profesionální a na přátelské úrovni.

Určitě se zde zase vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tenerife - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání