Napsat recenzi

Podvod na seniorech

Recenze hotelu Los Delfines Hotel & Suites **** (Španělsko - Murcie - La Manga del Mar Menor)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 1 123x
Recenze se líbila: 449 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rádi a poměrně často cestujeme s partnerem nejen po Evropě, ale i Asii, takže můžeme srovnávat. Ve Španělsku jsme také nebyli poprvé, dokonce se stejnou CK - senior 55+, ale tady jsme byli velice zklamáni. Tento zářijový pobyt, kde byli jen samí důchodci, byl jeden velký podfuk.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel se 4 hvězdami by měl mít určitou úroveň. Malé pokoje,budiž, ale naprosto neodhlučněné. Pokud spláchl soused, vzbudil celé patro.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Ve Španělsku se dobře jí a ve 4hvězdičkovém hotelu by měl být patřičný výběr. Proto jsme tento hotel vybrali a navíc dřívější recenze nebyly nikterak záporné.

Snídaně - tentokrát v tomto hotelu byla vejce na 3 způsoby, 1 druh sýru , 2 druhy salámu, opečená slanina na 3 podnosech, káva z automatů, většinou nefunkční automaty na přeslazené rádoby džusy - to vše poslední možná kvalita.

Oběd, večeře - 6x hranolky, grilované maso, které se nedalo ukrajit, vždy nedosolená a nedochucená ryba, kuře na různé způsoby.

Při stolování jsem měla pocit, že jsem v nádražní restauraci, kde je neskutečný rámus a stoluje se na papírových ubrusech - neznám jiný 4 hvězdičkový evropský hotel, kde se takto stoluje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Na recepci jsme se domluvili anglicky, byli velice příjemní a ochotní, vytiskli odjezdy autobusů, program slavnosti. Objednali nám i balíček za večeři.

Bazén byl příliš malý, nevyužívali jsme jej.

Večer byla možnost poslechu či tance při hudbě - fakticky jen pro seniory .

Při úvodní schůzce s delegátkami o tom nepadlo ani slovo, takže někteří o tom vůbec nevěděli.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Možnost koupání ve dvou mořích byla v září velice příjemná.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu je spíše klidné, ale dá se pěkně procházet. Před hotelem je zastávka autobusu a je možnost za levný peníz dojet třeba do Cartageny, kde zrovna o víkendu probíhaly významné slavnosti, pokud vás na ně delegátky upozorní, což se nestalo.

Přestože měly pěknou nástěnku před jídelnou i s cenami zájezdů, jenže na slavnosti zájezd nenaplánovaly.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkový obraz z dovolené poškodily i samy delegátky. Příjezd do Murcie byl špatně zorganizován, cestou v autobuse delegátka nevěděla o čem hovořit, o Španělsku, o Murcii ani slovo - delegátka byla naprosto nepřipravená. Stejný byl i odjezd.

Španělé velice rádi a často slaví a být na takové fiestě je nezapomenutelný zážitek. Cestovní kanceláři a jejich delegátkám neodpustím, že vědomě tuto slavnost před námi zatajily.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Murcie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání