Napsat recenzi

Pohoda na Menorce - recenze bez servítek

Recenze hotelu Globales Lord Nelson Hotel **** (Španělsko - Menorca - Santo Tomas)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 653x
Recenze se líbila: 295 čtenářům
Fotografie: 35
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupelna, sprcha měla dobrý spád a odtíkala Koupelna, sprcha měla dobrý spád a odtíkala
  • Pláž před hotelem Pláž před hotelem
  • Na procházky - pohodička Na procházky - pohodička
  • Pokoj Pokoj
  • Na boku i mini lednička Na boku i mini lednička
  • Pokoj Pokoj
  • Ze skal letovisko Son Bou Ze skal letovisko Son Bou
  • Po lávkách na pláž Po lávkách na pláž
  • Procházka k Son Bou Procházka k Son Bou
  • Želva v národním parku (výlet  celodenní ostrovem s delegátem) Želva v národním parku (výlet celodenní ostrovem s delegátem)
  • Recepce Recepce
  • Lord Nelson příjezdová strana Lord Nelson příjezdová strana
  • Lord Nelson pohled z pláže Lord Nelson pohled z pláže
  • Hotelová chodba k pokojům Hotelová chodba k pokojům
  • Bazén večer Bazén večer
  • Katamaran Fornells Katamaran Fornells
  • Bazén Bazén
  • Jídelna Jídelna
  • Lobby bar Lobby bar
  • Koně kousek od hotelu Koně kousek od hotelu

Hotel se nachází hned u pláže v klidném letovisku. Promenáda kolem pláží na procházky. Když stojíte na pláži čelem k vodě tak po levé ruce velké skály a za nimi možnost vidět koně a dojít cca 5 km k druhému letovisku Son Bou. Ze skal krásné foto. Na prochajdu doporučuji. Když se vydáte doprava tak hezké foto při západu slunce opět se dá dojít ke skalám, ale ty jsou už dál. Za hotelem jeden bar, market, půjčovna aut, suvenýry.

Doporučuji výlet okruh ostrovem s delegátem. Katamarán Cornells nic moc, čekala jsem víc. Příště bych jela spíš plavbu po nejhezčích plážích. Santo Tomas velmi klidné letovisko.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

POZOR pokoje Promo jsou všechny bez balkonu, příplatek na místě za pokoj je 16 Euro na den. Jinak jsou tyto pokoje malé, ale moderně vybavené. Koupelna je prostorná a fén tam je taky. Varná konvice na pokoji není. Každý den výměna ručníků i povlečení, vytřeno.

Jinak je hotel čistý a moderní. Nepotřebovala jsem ani adaptér. Co komplikuje pobyt je, že není kde sušit prádlo bez balkonu. A cigárko si na pokoji taky nedáte.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Naprosto vynikající!!! Cestuji hodně takže mohu srovnávat s různými destinacemi a různorodou kuchyní. Na stravu jsem poměrně dost náročná. Zde si každý najde a vše je moc dobré. Maso hovězí, vepřové, skopové, telecí, drůbeží. Každý den ryby, či mořské plody. Italské těstoviny na několik způsobů. Paella také nechybí. Zelenina a ovoce široký výběr. Zmrzliny 4 druhy. Zákusky opět široký výběr. K snídani si můžete nalít sklenku šampáňa. :-) Od delegátky vím, že v tomto hotelu je nejkvalitnější a nejširší výběr stravy z celé Menorky. Jídelna neustále čistá - pořád uklízí vč. měnění ubrusů po každém stolujícím. Určitě doporučuji all inclusive. Před jídelnou dávkovač s desinfekčním gelem.To si ,,fašouni,, chválili jak kdyby to v životě neviděli :-D :-D Bar u bazénu pití v měkkých kelímcích jako skoro všude. Míchané drinky se, ale dají pít nejsou tak sladké jak bývají. Nicméně doporučuji gin tonic. Tím se nic nepokazí. Pivko taky dobrý a víno rovněž. V lobby už máte pití ve skle a lze si jej vzít i na terasu. Snídaně, obědy, večeře velmi široký výběr všeho.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Dvě hvězdičky jsem musela ubrat za hudbu u bazénu a na terase. Hudba byla nudná a celkově taková umrlá a asi točily 2 CD celý týdenní pobyt pořád dokola. U bazénu nepočítejte s žádným cvičením jako vodní aerobik. Ten byl pouze jednou za týden. Zkrátka animátoři v tomto hotelu to mají celkem dost v paži. Hotel byl vybrán kvůli své poloze, ale i 18+. Očekávala jsem zábavu i ve večerních hodinách, nicméně v 6/2017 byl hotel plný převážně německých a velmi ,,příjemných,, důchodců. V tomto letovisku mladší lidi nemají, ani kam jít na disco, či do clubu, baru atd. Člověk je odkázán na hotel. Bar je za hotelem jen jeden a bez hudby. V hotelu je trochu nuda, ale jak už bylo napsáno v předchozí recenzi - jaký si to uděláš - takový to máš. :-)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Jedna hvězda ubrána za vlny. Bohužel jsme měly smůlu a tři dny se do moře vůbec nesmělo, vlajka červená a plavčík nepustil. Jinak ostatní dny voda křišťálová a teplá. Nicméně na šnorchlovačku musí člověk kousek k vedlejším skalám pokud nejsou tedy vlny. U pláže pod vodou nic není jen pár béžových rybek. Podmořský svět stejný jako v Chorvatsku, Itálii, či Řecku.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Neskutečná čistota a krásná příroda.

Domorodci moc milí lidé. Cikády cvrkají pořád, mnoho ještěrek, barevných vážek, hrdliček a koní, ovcí, koz a krav. Viděli jsme i suchozemskou divokou želvu. Nikde ani komár. :-D Příroda velmi podobná Chorvatsku, Sardinii i Řecku.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Pohoda, klidně bych se vrátila. Doporučuji pobyt s all inclusive. Hotel nevhodný pro ty co hledají ruch a večerní zábavu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Menorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání