Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 794x
Recenze se líbila: 540 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou v hotelu Mariant jsme si užili, hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie, ale doporučila bych ho spíše rodinám s dětmi. V době našeho pobytu tvořili asi 70% ubytovaných Češi, často rodiče s menšími dětmi, případně prarodiče s vnuky. Poloha hotelu byla výborná a až na lepší počasí nám nic nechybělo.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Byli jsme ubytováni ve standardním pokoji a s ubytováním jsme byli spokojeni. Pokoje jsou menší a výhled směřuje buď na hotelový bazén nebo do ulice a dětské hřiště. Pokoje vyloženě s výhledem na moře hotel nemá, i když je možné kousek moře z pokoje zahlídnout. Původně jsme si vyžádali i dětskou postýlku, ale tu jsme po pár dnech nechali odnést (nepřipadala mi ideálně čistá, pokoj o dost zmenšila a syn v ní stejně nechtěl spát). Moje výtka by směřovala k balkonům. Těšili jsme se, že až syn usne, budeme mít možnost s manželem posedět na balkoně, popovídat si, dát si víno, apod. Zídka, která oddělovala jednotlivé sousední balkony, ale sahala zhruba do pasu, tzn. že kdykoliv jsme vyšli na bakon, mohlo se stát že jsme narazili doslova tváří v tvář na souseda sedícího na vedlejším balkoně. O soukromí tedy nemůže být řeč, balkon je vhodný pouze na sušení ručníků a plavek. S tím samozřejmě souvisí i to, že pokud máte za souseda náruživého kuřáku, jeho kouř vám poletí přímo do oken. O tom, že stěny hotelu jsou hodně tenké, jsem četla už v předchozích recenzích, s tím jsme tedy počítali.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Se stravou pro nás jako dospělé jsme byli spokojeni, horší už to bylo s jídlem pro syna, kterému v době dovolené byly necelé dva roky. Jemu (a jak jsem si všimla ani ostatním dětem) moc nechutnalo, všechna jídla byla dost kořeněná a úplně chyběly např. vařené brambory, vařená rýže, plátek libového masa, apod. Vše bylo smažené a zamíchané v nějaké omáčce. Na první pohled to vypadalo, že je dostatek masa, ale při bližším pohledu se často jednalo o pár kousků nelibového masa schovaného v omáčce, jen jednou bylo pečené kuřecí stehno, jinak žádný plátek masa nebyl. Na druhou stranu musím pochválit nabídku ryb a občas mořských plodů. Jídlo pro syna jsem řešila tak, že jsem mu jej dokupovala v místních obchodech. Ale ani tam nebyl výběr dětských jídel žádná sláva, z mléčných výrobků např. pouze jogurty o pár příchutích a klasické mléko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel celkově působí příjemně a čistě. Na recepci pracuje Češka a Slovenka a i nápisy všude v hotelu jsou v češtině, takže se nikdo rozhodně neztratí. Jak jsem již psala, většina ubytovaných jsou Češi. Pro někoho to může být výhoda, někomu to může vadit. Praktikuje se zde typický český zvyk obsazovat si lehátka u bazénu hozením ručníku ještě před snídaní, i když mám v plánu lehátko využít až odpoledne. Při malém počtu lehátek na tak velký hotel je to nepříjemné a pro mě nepochopitelné. Pokud si dobře vzpomínám, v popisu hotelu jsem četla, že by zde mělo být i brouzdaliště pro malé děti, to tam ale není. Pouzde jedna část bazénu je oddělena pro děti a je v ní vody zhruba nad kolena. V bazénu je slaná voda.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Krásné! Doporučuji spíše pláž Sa Coma. Set dvou lehátek a slunečníku stojí 12 EUR na den.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hezké, se spoustou obchodů a restaurací. Příjemné na večerní procházky.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Příjemná dovolená, jenom počasí poslední týden v červnu ještě nebylo ideální, neustále hodně foukalo a moře bylo spíše pro otužilejší. Ráda bych se na stejné místo podívala znovu, ale příště spíše koncem sezony.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání