Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 919x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel z bazénové strany hotel z bazénové strany
  • moře moře
  • výhled z balkonu výhled z balkonu

Včera ráno jsme se vrátili z tohoto hotelu. Celkově to byla příjemná dovolená,ale díky tomu jak je hotel velmi vychvalovaný, tak jsem byla trošku ( opravdu trošku) zklamaná.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytováni jsme byli hned v prvním patře nad vchodem. Pokojíček malý,ale čistý, uklizený.

Měli jsme tu levnější verzi, nicméně jsem neshledala rozdíl ve vybavenosti pokojů. Tři postele ( i přistýlka je plnohodnotná postel, žádný gauč), jedna židle, stolek, tv ( šla i česká ČT24, ale koukali jsme asi pět minut za ten týden), malá vana se sprchou, záchod, na balkoně stoleček, dvě židle, sušák. Vše ok. Jediná nevýhoda polohy tohoto pokoje byly neustálé příjezdy autobusů s turisty. Takže průměrně třikrát za noc mě vzbudil nastartovaný autobus přímo pod oknem ( poslední většinou kolem půl pátý ráno). Ale syna to třeba vůbec nerušilo. Nicméně nejsem nijak náročná, takže jsme se nad tím spíše bavili.

Výhled jsme měli na hřiště, doprava na kousíček moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Hotel je velmi vychvalovaný co se týká jídla, já se tedy těšila na luxus a byla jsem trochu zklamaná. Opravdu jen trochu a jen díky recenzím co jsem načetla. Nepoznala jsem rozdíl mezi loňskou dovolenou na Krétě ( kde recenze jídlo hatily) a tady. Jídlo bylo chutné, klasicky ze začátku člověk neví co ochutnat, na konci už neví co vybrat. Snídaně klasika - jogurt (bílý a ovocný), tři druhy sušeného ovoce, vločky, nuttela, meloun, šunka, sýr, vajíčka ( jednou míchaná, jindy volské oko, natvrdo), pečivo a sladké dva druhy sušenek a croasanty - klasická snídaně. K obědu byly vždy těstoviny s nějakou omáčkou, hranolky nebo brambory a různá masa ( cca tři druhy). Salát jeden až dva, rajčata a ledový salát, dresinky, nakládaná zelenina. Zákusky ( dva až tři druhy), želé a pudink. Večeře v podstatě totožná s obědem, jen dělali více ryb, paelu... Ve čtvrtek byla luxusnější večeře a ta byla teda fakt super. Musím pochválit pití - pomerančový, jablečný, ananasový džus, všechny druhy coca-coly, sprite, fanta, soda a voda. Káva - espresso, klasika, klasika s mlékem, capuccino, čokoláda, mléko. Alkohol jsme neměli.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel celkově je čistý, uklízečky vidíte pořád, hlavně po ránu. Na recepci opravdu Češka a Slovenka ( téměř každý den), co je velmi příjemné, pokud neoplýváte znalostí jazyků jako já nemusíte lovit každé slovíčko z paměti, hlavně po příjezdu ve dvě ráno. Hotel se chlubí dětským hřištěm, to tam opravdu je a hned naproti, bylo by i hezké,ale je neskutečně špinavé. I můj syn, který miluje jakékoliv hřiště tam vydržel jednou asi deset minut. Bazén je malý, ale stačí. Opravdu všechna lehátka u bazénu jsou obsazená kolem osmé ráno, tedy leží na nich ručníky, a lidi nikde a to klidně celý den, to ovšem není o hotelu, to je o lidech. Animační programy nejsou,ale to všichni víme. Jednou diskotéka, pán co pouští písničky:)

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře krásné, mělké dlouho, jemný písek. Hodně moc lidí. Kdo nemá rád deku na dece, ať jede jinam. Voda byla krásně teplá. Slunečník 4,20, jedno lehátko 4, 20 euro. Vyplatí se koupit svůj slunečník ( 10 euro) a ležet přímo u moře. Nafukovací matrace ( od 8 euro). Krásná cesta k moři, opravdu kousek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu hezké, je tam hotel vedle hotelu, pár restaurací, obchůdky. Na každém rohu SPAR, s veškerým jídlem, pitím ( voda 1,5 l - 0,85 až 0,95 centů). Po cestě na pláž je skákací hrad ( 3 eura - neomezená doba). Výlet vláčkem po okolí - 4 eura dospělý, 2,50 děti.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

OK

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání