Napsat recenzi

Mallorca-hotel Mariant

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 2 130x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Tato dovolená byla krásná, nezapomenutelná, která v nás zanechala hezké vzpomínky na tento ostrov. Mohu všem jen doporučit. Ubytování a lokalitě hotelu není co vytknout. Osobně jsem nehledala žádné nedostatky a myslím, že bych je ani nenašla. Prostě byla to paráda.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytovaní jsme byli ve vedlejší budově hotelu (superior). Čisto, útulno, odpovídá 4 hvězdičkám.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Se stravou jsme také byli spokojení. Vždycky si každý vybral to, co má rád. Po obědě je možnost si dát něco sladkého. Ovoce dostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vše v pořádku. Jediné, co chybělo jsou animační programy pro děti.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláže krásné, čisté, pozvolný vstup, tudíž ideální pro děti. Vše blízko hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí hotelu čisto, vše blízko. Nejlepší jsou večerní (noční) procházky po promenádě podél moře a kupování suvenýrů :))

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem v nás zanechal nezapomenutelnou dovolenou, která v nás evokuje vůni kokosu ze španělských opalovacích krémů, krásné fotky z dovolené, super výlety do akvária, Marinelandu, do hlavního města Palmy a krásné suvenýry - výrobky, kterými se Mallorca pyšní - perly z Manacoru, výrobky z olivového dřeva, keramika. Určitě bychom se tam chtěli někdy zase podívat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: prosba - 24. 7. 2014 16:04

Dobrý den, mohla bych poprosit autorku recenze, aby se mi ozvala na email? Letíme do tohoto hotelu za měsíc a sháníme nějaké informace. Děkuji reagovat

Alena: Re: prosba - 24. 7. 2014 18:32

Dobrý den, na jaký email se mám ozvat? S pozdravem Alena reagovat

Jana: Email - 24. 7. 2014 18:39

cermakova.jana82 (zavinac) seznam.cz Děkuji reagovat

Markéta: Žádost - 26. 7. 2014 23:01

Dobrý den, také bych Vás chtěla poprosit, jestli byste se mohla ozvat na e-mail Pizunka@seznam.cz. Chtěla bych se zeptat na něco ohledně pobytu v hotelu Mariant. Děkuji. reagovat

Sabina: Email - 7. 7. 2015 20:43

Dobrý den, také bych vás chtěla poprosit, aby ste se mi ozvala na email: Sabca117@seznam.cz . Chtela bych se zeptat na nějaké informace o tomto hotelu.. Děkuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání