Napsat recenzi

Hotel Mariant*** (Španielsko - Baleáry - ostrov Mallorca - S´lllot) - 12. - 26. 7. 2014, 14 nocí

Recenze hotelu Mariant Hotel *** (Španělsko - Mallorca - S'Illot)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 427x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý hotel za adekvátní cenu, dobrá poloha hotelu, dobrá výchozí poloha hotelu pro výlety autem, na kole...Dvě nádherné pláže.Byli jsme 2 týdny, měli jsme zapůjčené auto na 4 dny. Mallorca je nádherná, rozmanitá a určitě stojí za to tento ostrov poznávat spíše vlastní cestou, než přes fakultativní výlety (výměna informací mezi námi a ostatními hosty v hotelu).

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Malé pokoje, málo odkládacího prostoru, malá koupelna spolu s WC (dveře se otvírají dovnitř koupelny a hned za nima WC - hrůza a to jsme všichni štíhlí), balkon ujde, TV na pokoji mini a programy o ničem. Je pravda, že na pokoji jsme trávili minimum času, ale přece.Pokoj jsme měli do ulice, nebylo to špatné, možná lepší, než k bazénu. Jediná nevýhoda - hosté se v hotelu střídají v podstatě furt - každý den, každou hodinu i celou noc, což je nevýhoda a člověk dobře slyší každý autobus. Pokoje - úklid denně, 1x týdně pauza - dají vědět kdy.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

2 týdny je dost na to, aby se strava hodnotila dobře. Snídaně se střídalo cca obden, oběd a večeře rozmanitá, stalo se, že hodně věcí bylo jenom jednou. Vybere si určitě každý. Ryby a mořské příšery denně na různé úpravy. Já je nemusím, měl jsem ale z čeho jiného vybírat :+).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Adekvátní 3 hvězdám. Personál restaurace a recepce lepší, na baru horší. Bazén ujde, lehátka, slunečníky, večerní program žádný, nebo o ničem, člověk jde alespoň venku. Zboží a oblečení i hodně kvalitní značkové, jenom musíte někdy více hledat.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Velká pláž - Sa Coma asi 10 minut pěšky vlevo od hotelu (hlavně turisti) - nádherná pláž, moře i promenáda.

Menší pláž - S´lllot - asi 5 minut pěšky vpravo od hotelu (domácí) - domorodá atmosféra, stojí taky za to.

Střídali jsme obě každý den a nebo jenom dojít na chvíli a vykoupat se v moři. Sprcha je na obou plážích, lehátka a slunečníky za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Skvělá poloha hotelu, blízko centrum Sa Coma i S´lllot (je vlastně na hranicích obou městeček), blízko plážová promenáda, v areálu hotelu soukromí od ostatních, u hotelu historické vykopávky, cca 3 km od hotelu historická strážní věž s hezkým výhledem, cca 5 km Porto Cristo - hezký přístav s krásnou pláží, cca 7 km Dračí jeskyně (stojí za to vidět), cca 3 km od hotelu Safari park - projíždí se přímo autem a nebo Safaribusem zdarma do Safariparku z promenády cca 100 m od hotelu.

Na Mallorce je toho hodně - co vidět, vyplatí se zapůjčit auto (dobré ceny, smlouva za 2 minuty bez problémů přímo v hotelu cenově nastejno, nebo i levněji, než jinde), kola na promenádě, koloběžky na baterku a nebo 4 kolové šlapací vozítko.

Hodně lidi jezdí na kolech a nebo běhaj.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkově jsme byli spokojeni, užili jsme si dovolenku po všech stránkách a nelitujem, že jsme byli 2 týdny, týden by byl málo, pokud člověk nechce sedět jenom v hotelu a místě pobytu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 53
z 87 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání