Napsat recenzi

Bezva dovolená na Mallorce

Recenze hotelu Beverly Playa Hotel Vibra *** (Španělsko - Mallorca - Paguera)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 466x
Recenze se líbila: 323 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pohled z našeho pokoje pohled z našeho pokoje
  • promenáda kousek od našeho hotelu promenáda kousek od našeho hotelu
  • pláž hned u hotelu pláž hned u hotelu

S dovolenou v tomto hotelu jsme byly velmi spokojeny, v podstatě se nelišil od čtyřhvězdičkového hotelu, v kterém jsme byly loni v Andalusii. Ubytování, jídlo i okolí předčilo naše očekávání. Letovisko Paghera je velmi příjemné se spoustou zeleně a pěknou dlouhou promenádou. Místní autobusová doprava spolehlivě funguje, takže není problém dostat se např. do hlavního města ostrova- Palmy de Mallorca. Hotel má 3 bazény a vířivku, minigolf a tenisový kurt a krásnou zahradu, na písečnou pozvolna se svažující pláž je to pár kroků. Personál hotelu byl příjemný, uklízečky velmi pečlivě uklízely a měnily ručníky každý den.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

pokoj i balkon prostorný, hezky vybavený, koupelna velmi pěkná s vanou a vysoušečem vlasů, na pokoji i v koupelně až trochu moc zrcadel

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

velký výběr, jídlo stále doplňovali, každý určitě našel to, co mu chutná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

3 bazény + vířivka, 3 bary( u bazénu, noční a snackbar), řada dalších klimatizovaných místností, tenisový kurt, minigolf, krásná zahrada, 4 výtahy, obrovská jídelna, animační programy, hlídání dětí- klub, stolní tenis, aquaaerobik, prolézačky a houpačky pro děti,večeře zaměřené na různé kuchyně- např. francouzská, asijská, italská, vstřícní pracovníci na recepci

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

pláž písečná bez oblázků a škebliček,velmi pozvolna se svažujedo moře, voda většinou průzračně čistá, jen někdy kvečeru řasy, velké vlny jen 1x za pobyt

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

v okolí hodně zeleně, skály, krásné panorama hor, upravené cesty, dlouhá promenáda s restauracemi a obchody, zastávka místních autobusů hned nad hotelem, večer hezké osvětlení

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pobyt se nám opravdu moc líbil, zpestřily jsme si ho ještě 3 výlety, úplná spokojenost!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 45
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání