Napsat recenzi

Hotel překvapil a nedostatky byly jen drobné

Recenze hotelu BLUESEA Arenal Tower Hotel *** (Španělsko - Mallorca - El Arenal)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 83x
Recenze se líbila: 222 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má tři hvězdičky a ty odpovídají.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel má tři hvězdičky a ty odpovídají.

Pokoje jsou hezké, zrekonstruované a zcela čisté s každodenním úklidem. Koupelna je velmi hezká a udržovaná. Stejně pokoj. Jediné, co bylo horší, byla vestavěná skříň, která byla cítit zatuchlým vlhkem a nevypadala vůbec hezky. Doporučuji to zrekonstruovat, je to škoda. Takže věci, jsme si tam nedali.

Nechápeme však střešní bazén, protože jsme tam zkoušeli jít asi 7x ve všechny možné časy (v rozmezí, v němž psali, že je otevřený) a vždy nám zavřeli, že uklízí. Takže jsme tam nikdy nebyli.

V dolním bazénu bylo málo lehátek na tak velký bazén, rozhodně to doporučuji rozšířit.

Wifi připojení bylo z našeho pokoje zcela bezchybné.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Co se týče jídla, přišlo mi standardní výběrem a chutí nadstandardní. Vše bylo chutné, denně se to obměňovalo, jen některé věci se zopakovaly, což bylo ale spíš plus. Výběr není až tak velký, ale byl zcela dostatečný, a to nejím maso. Co rozhodně ale doporučuji vedení hotelu je vytvoření přesných cedulek k popisu jídel! Cedulky neodpovídaly. Nebylo jasné, kde je maso, ryba a občas, co to vůbec je... Pro alergiky, vegetariány, vegany či lidi, kteří nemají rádi některé jídlo (např. rybu), to bylo trošku nepříjemné. Např byl popis "cibulové kroužky", ale bylo tam ve finále nějaké maso. Nebo "rajčatová omáčka" a bylo v ní mleté maso, ... Rozhodně je nutné to popsat přesně už kvůli alergiím a jiným způsobům stravování. Aspoň kde je maso a jaké + připsat alergeny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Přijeli jsme brzy a dostali jsme možnost úschovny zavazadel, to bylo zcela v pořádku.

Na recepci bychom měli být lépe informováni. Byly nám předány klíče a nic více sděleno nebylo. Až v průběhu jsme zjistili, že hotel má i střešní bazén, kde je jídelna, kde je menu pro all inclusive bar a jak získat ovladač (od jiných osob, my jsme TV nepouštěli, ale také jim to sděleno nebylo) a jaké je vůbec heslo na wifi, protože samotné č. pokoje, jak psali, to přímo nebylo. Personál byl skvělý, milý a vždy usměvavý. Chovali se k nám velmi slušně.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Dostupnost je asi k nejhezčí části pláže, protože je široká a máte skvěle na výběr, kam lehnout a moře je zde teplé a čisté. Umístění u moře je hezké. Okolní budovy tolik ne, ale ve finále to byl spíš lehký nadstandard na ty tři hvězdičky a na to, co se tu v recenzích mnohdy dočítám.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Je to velmi živá lokalita, proto doporučuji zvážit, zda Vám vyhovuje zpěv a hudba i večer. Hotel za to nemůže, pouze hoteloví hosté.

Okolní budovy tolik hezké nejsou, ale ve finále to byl spíš lehký nadstandard na ty tři hvězdičky.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Hotel má tři hvězdičky a ty odpovídají.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání