Napsat recenzi

VÝBORNÉ UBYTOVÁNÍ - PŘÍŠTĚ ZAS :-)

Recenze hotelu azuLine Hotel Bahamas & Bahamas II *** (Španělsko - Mallorca - El Arenal)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 989x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel se nachází v klidné lokalitě, takže je zde dostatek prostoru pro relaxaci a klidný spánek. Personál je příjemný a nápomocný. Čistota je zde na předním místě - každý den nám uklizečky vyměnily ručníky i povlečení, doplnily mydélka a šampóny a vytřely celý pokoj včetně balkónu. Výběr jídla byl pro normální jedlíky dostačující a jídla byla chuťově dobrá. Vybavení pokojů bylo také dostačující - Velká vystavěná skříň, trezor na pokoji, klimatizace, postele, ve kterých se nám dobře spalo. Ve sprchách a v umyvadle teče pitná nezávadná voda (odsolovaná). Bazén jsme nevyužili, ale je k dispozici velký bazén pro dospělé i malý bazének pro děti. Hotel nabízí také vlastní saunu, fitness a whirpool. Strávili jsme tu skvělý čas a mohu jenom doporučit!

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování splnilo veškeré naše požadavky ( nejsme nároční klienti).

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme zaplaceno all inclusive a měli jsme k dispozici jídlo a pití celý den. Snídaně byly od 08:00 - 10:00 od 10:00 - 12:30 jsme měli možnost kontinentální snídaně, od 13:00 - 15:00 byl oběd, od 16:00 - 18:00 jsme si mohli dát hamburgery nebo sendvice a od 19:30 - 21:30 byla večeře. V All inclusive je také zahrnut neomezený příjem nealkoholických nápojů, káv, čajů a i místní alkoholické nápoje - rum, vodka, jin, tunel, sangia, pinacolada, víno... V hotelu jsou dva bary - jeden je u bazénu - funguje během dne a po večeři se otevírá druhý bar, který se nachází o patro výš.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Příjemný personál, vybavení bylo úplně v pohodě!!! :-)

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Hotel se nachází dál od pláže - v mírném kopci. Není však žádná obtíž dojít na pláž popřípadě zpět. V září bylo moře velmi teplé, příjemné. Pláže jsou v Arenalu dvě - jedna je asi 7km dlouhá písečná, kde chodí tamní plážoví prodejci a masérky, popřípadě i černošky, které nabízejí pletení copánků. Voda čistá. Pak je zde ještě druhá pláž, ale ta už je menší a už není tak udržovaná - i voda už je špinavější, protože se nachází velmi blízko přístavu. V Arenalu však najdete i spoustu dalších kamenných zátok, kde je koupání k poměru lidí nejlepší.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

U hotelu je zastávka, kde jezdí autobus přímo do Palmy. Je zde také hlavní nástupní bod na výletní autobusy - výlety lze zakoupit u vašich cestovních agentur či kanceláří.

V okolí je i poměrně dost obchůdků se suvenýry a i s potravinami.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Určitě mohu ubytování v tomto hotelu doporučit a ráda se sem budu vracet!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání