Napsat recenzi

Za cenu last-minute příjemná dovolená.

Recenze hotelu Sultan Hotel ** (Španělsko - Mallorca - Can Picafort)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 819x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 3
  • Pohled z balkónu Pohled z balkónu
  • Can Picafort - útesy na konci městečka Can Picafort - útesy na konci městečka
  • Alcludia Alcludia
  • Cesta na Formentor Cesta na Formentor

Jelikož jsme mělil pevně daný termín dovolené, měli jsme trošku zúžený výběr. Do Španělska se mi nechtělo, ale nakonec jsem byla velice příjemně překvapená krásnou krajinou, příjeným letoviskem a úžasným mořem.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Průměrné, na přespání stačí. O víkendu trošku hlučné ( není se čemu divit, jelikož je hotel na jedné z hlavních ulic). Každý den uklizeno. Balkón s pěkným výhledem. Jediné co bych označila jako mínus, že za ventilátor se platí 20E týdny a za lednici 3,5E za den. Myslím, že by to měl být standart a ne služba za příplatek..

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Hlady jsme nebyli, ale nepochutnali jsme si. Čekali jsme čertvé potraviny, spoustu zeleniny a ovoce, ale toho jsme se bohužel nedočkali.. Dokonce jsme měli na večeři kuřecí stehno, smažený květák, rybí filé (filé u moře, kde je spousta ryb :-o ) atd. Trošku podezírám české turisty, že to bylo na jejich přání.. :D Vše z polotovarů, pečivo na snídani ze sáčků, vše se opakovalo a chutnalo stejně. Z ovoce pouze pomeranče (byly skvělé) a jednou meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál velice příjemný, ochotný. Všude čisto. U bazénu jsme nebyli, takže nemůžu posoudit. Wifi fungovala v přízemí hotelu bez problémů.

Delegátka velice příjemná a ochotná.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž každý den uklizená, moře krásně čisté a příjemné teploty. Vlny přiměřené. Možnost vodních sportů.

Lehátka za přemrštěný poplatek 10E/den (2 lehátka, 1 slunečník). Koupili jsme si 2 rohože (dohromady 4E) a slunečník (8E). Ten jsme si pak odvezli domů :-) Pláž je písečná tudíž to nikde netlačilo a příjemně se leželo.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V centru dení, takže všude spousta obchůdků, restaurací a atrakcí. Jen škoda, že i restaurace jsou zaměřené na chutě turistů, tudíž všude italská pizza, německé pokrmy atd.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Za cenu last-minute jsme byli spojený. Plnou cenu bych ale za tento hotel nedala. Určitě se dá sehnat lepší hotel za stejné peníze. Doporučuji půjčit si auto a vyrazit na výlet. Mallorka je krásná! Auto si doporuči půjčit přímo od delegátky. My, jelikož se domluvíme anglicky, jsme si zašli přímo do půjčovny a doplatili jsme na to, jelikož jsme nakonec zaplatili mnohem více peněz, než bylo domluveno! Určitě se vyhnout půjčovně Lagoon cars (v půlce cesty mezi hotelem a supermarketem). Prodejce nepříjemný a arogantní, auta špinavá, ve špatném technickém stavu.

Kousíček od hotelu je zastávka autobusu, odtud se dá dojet do Palmy či do Alcudie (moc hezké město). Zastavuje tu i vláček, který jede za 3E celým letoviskem.

Nakupovat jsme chodili do supermarketu Eroski (u kruhového objezdu).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva: Palma - 16. 3. 2015 21:14

Dobrý den, rádi bychom jeli taky na Malorku, do hotelu Sultan. Chtěla jsem se zeptat ohledně výletů - autobusem do Palmy a Alcudie. Jak dlouho trvá cesta busem a kolik stojí jízdenka. Budu ráda za každé info. Děkuji a pěkný den. Iva reagovat

Lenka: Re: Palma - 16. 3. 2015 21:33

Dobrý den, do Palmy jsme jeli půjčeným autem, takže bohužel nedokážu poradit.. Cesta autobusem z letiště trvala cca min, takže si myslím, že linkovou dopravou do bude cca 2krát tolik. Co se týče Alcludie.. Není to daleko, ale zastavuje to na spoustě zastávek, takže cesta cca 45 min, ale klimatizovaným busem. Myslím, že jsme platili za oba 6EUR za jednu cestu, ale přesně bohužel nevím. Autobuse jezdí ale celkem pravidelně a určitě se vyplatí se do městečka podívat. Celkově je Mallorca moc krásný ostrov. Doufám, že jsem alespoň trošku pomohla. Pokud budete mít další dotazy, určitě ještě napiště. S pozdravem L. Slámová reagovat

Iva: Re: Re: Palma - 29. 3. 2015 20:13

Dobrý večer, moc děkuji za Vaši odpověď. Nakonec jsme zájezd zatím nekoupili, chtěli bychom jet v červnu, ale cena se nám zdá zatím vysoká. Mějte se! Iva reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání