Napsat recenzi

Nádherná dovolená ,moře teplé i přesto,že jsme jeli v červnu .Krásný hotel všude čisto ,ručníky nám měnili každý den za čisté,jídlo dostačující každý si vybere.Okolí hotelu samé obchudky a restaurace ,krásná promenáda kolem moře.

Recenze hotelu Sultan Hotel ** (Španělsko - Mallorca - Can Picafort)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 663x
Recenze se líbila: 306 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je krásný a čistý v okolí hotelu spoustu restaurací a obchudku.Moře nádherné čisté ,ráno je klidné a odpoledne super vlny,přístup do moře je pozvolný vhodny pro malé děti ,plaž každý den udržovaná s jemným pískem.Byli jsme také na výletech v akváriu a Palmě a nejlepší výlet byl okruh ostrovem kde jedete autobusem,lodí,starodávnou tramvají a dřevěným vláčkem všem tento výlet doporučuji je to s českou delegátkou Ditou ,krásně vám všechno povypráví o Mallorce.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Super všude čisto ,každý den čisté ručníky a každý den uklízeli.Toaleta a vana se sprchou dostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Jídlo bylo chutné ,snídaně se opakovala dokola ,ale každý si přišel na své ,večeře byli každý den jiné a chutné .Měli jsme ryby ,kalamáry ,krevetky kuřecí kytky,houbovou omáčku byla perfektní,skopove maso dobře upravené ,každý večer polévka ,zákusky z ovoce melouny červený i žlutý,broskve a nektarinky,pomeranče ,jablka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

K hotelu patří i bazén který najdete za hotelem je tam i pro malé děti brouzdaliště.Personál hotelu ochotný usměvavý,měli jsme problém s toaletou ,tak jsem šla nahlásit opravu ,hned přišel opravář a spravil to během chvilky.Je to rodinný hotel ,celá rodina pracuje v hotelu a starají se o klienty výborně.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž je vzdálená 150m od hotelu ,veliká dlouhá každý den udržovaná.Na to,že jsme byli v červnu moře teplé 30stupnu a vzduch 36 ve stínu no co dodat super dovča.Vstup do moře pozvolný jemný písek ,ráno klidné moře a v pruběhu dne se dělají super vlny .Lehátka a slunečníky stály 3,5euro lehátko a 5euro slunečník,ale my jsme je nevyužili ,můžete před slunečníkami rostáhnout deku a koupit si za 7euro malý nebo za14 euro velký slunečník a nemusíte platit každý den takové peníze za slunečník.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu samé obchůdky a restaurace ,mají tu dobrou sangrii pul litru za 3,5eura a dokonce jsme oběvili restauraci kde mají pivo za 1,80euro v jiných restauracích měli pivo za 3,5euro,jinak kdybyste chtěli v plechu pivo ,tak stojí 0,95euro v marketu.Každý večer jsme se procházeli promenádou u moře byla tam i živá hudba.Doporučuji si půjčit auto za 30euro na den nebo kolo za 10euro na den a obět si okolní města ,byli jsme na kolech v Alkudii na trhách byla jsem nadšená, spoustu krásných věcí měli tam i zeleninový trch,tak jsme si nakoupili ovoce které chutná uplně jinak než u nás.Podívali jsme se i do přístavu kde kotvi obrovské lodě .

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Na Mallorcu bych jela okamžitě ještě jednou,byli jsme se vším velice spokojeni všem mohu jen doporučit !!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání