Napsat recenzi

Perfektní dovolená

Recenze hotelu Sultan Hotel ** (Španělsko - Mallorca - Can Picafort)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 324x
Recenze se líbila: 320 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Právě jsme se s přítelem vrátili z Mallorcy, ubytování bylo v lokalitě Can Picafort v hotelu Sultan. Vše bylo naprosto dokonalé

Ubytování  průměrně (3,8/5)

V květnu 2017 proběhla v hotelu rekonstrukce, dostali jsme tedy moderně zrekonstruovaný pokoj. V hotelu bylo čisto, uklízelo se pravidelně. Dostali jsme rohový balkon (výhled na obchod a druhý na bazén). Sprchový kout, wc čisté, odemykání na kartu, v provozu wifi i klimatizace. Za tu cenu naprosto dostačující. Dle mého názoru by si hotel zasloužil 3 hvězdičky.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně - klasika. Denně vajíčka, fazole, párky, pečivo, pití se servírovalo pouze ke snídani, ovoce, zelenina, šunka, sýr, marmeláda... nejsme nároční, takže snídani jsme zvládli. Večeře byla proměnlivá - kuřata, lasagne, americké brambory, hranolky, cibulové kroužky, ovoce, zelenina, dezerty, špagety, těstoviny, polévka...hlady jsme netrpěli, večeře nám chutnala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Venkovní posezení, wifi, společenská místnost, biliárd, tv, klimatizace, bazén, bar, ping pong...Personál milý, ochotný, nemuseli jsme řešit žádné obtíže. Po příletu v nočních hodinách nám nachystali večeři.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž užásná, dvě mnuty chůze je klasická, přelidněno, na plážích jsou obchody, bary, rastaurace. Moře úžasné, azurové, pláž písčitá. Doporučuji k moři chodit ráno po snídani - to jsou nejmenší vlny. Odpoledne se vlny zvětšují, tak se nedá moc plavat. Asi 20 minut chůze od hotelu je jedna z nejhezčích pláží - Playa de Muro. V okolí nejsou hotely, v oblasti je klid, málo lidí a moře nejhezčí, pláž také.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Byla jsem velice ohromena. Je to asi nejobyčenější hotel v okolí mezi samými luxusními hotely, ale okolí je stejné pro všechny, takže kdo jede za mořem a bujarým nočním životem, tak si přijde na své. Mnoho supermarketů, barů, restaurací, živé kapely, trhy, mnoho zajímavých míst na večerní procházky, sportovní vyžití. Zde si přijde každý na své.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Perfektní!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání