Napsat recenzi

Mallorca - apartmány Don Felipe

Recenze hotelu Don Felipe Apartments ** (Španělsko - Mallorca - Cala d'Or)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 262x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nedávno jsme se vrátili z dovolené, která patří mezi naše nejlepší. Krásný ostrov, velmi milí

obyvatelé, bezpečná lokalita, nádherné čisté i v této době teplé moře, moc jsme byli spokojeni se stravováním. Jídlo mělo vysokou kvalitu, rozmanité, vždy bylo mnoho možností, ze kterých se dalo vybrat včetně ryb, darů moře apod. Vybrali jsme si lokalitu Cala dˇOR , kde je velmi členité pobřeží s nádhernými ,malými, čistými plážemi. Protože

se jedná atraktivní lokalitu, jsou pláže i v této době hodně navštěvované. Apartmány Don

Felipe se nachází v klidné části letoviska, docházka do hotelu a na pláže cca 15 min.

pomalé chůze nás přes vyšší věk nezatěžovala. Ubytování je jednoduché, čisté, měli jsme k disposici obývací pokoj s vybavenou kuchyňskou linkou a přistýlkou, pokoj na spaní a prostorné dobře vybavené sociální zařízení. Se vším velká spokojenost,přes den a to většinou dopoledne je zde pouze uklizečka. V areálu je vlastní bazen s lehátky a slunečníkem. Protože jsme měli zaplacené stravování all inclusiv (všem doručujeme),měli jsme přístup i do areálu hotelu s bazénem, barem, kde se podávaly svačiny a byly zde různé animační programy .Byli jsme velice spokojeni jak se zajištěním zájezdu i s pobytem.Objekt je využíván lidmi, kteří si chtějí sami vařit, netouží po komfortním ubytování. Byly zde i rodiny s menšími dětmi. Pro další nenáročné klienty bychom chtěli upozornit na určitý problém při příjezdu a ubytování v apartmánech, obzvláště pokuď někdo přijede jako my v noci. Místo jsme našli poměrně snadno, ale neměli jsme tušení jak se ubytovat, všechna okna a dveře byla zavřená a temná.Asi by bylo dobré zájemce upozornit, že na první budově od silnice( za bazénem) je na pravém rohu umístěná prosklenná skříňka, ve které najdete dopis s vaším jménem ,klíčem a dalšími pokyny. Majitel je velmi tolerantní, žádné ubytovací formality, turistickou taxu vybrala později ulízečka. Neplatili jsme žádnou vratnou zálohu pro případ poškození vybavení, ani nechtěla přejímat vybavení, klíč se nechává v zámku. Neměli jsme možnost úschovy zavazadel před odjezdem (vyklizení pokojů v 11 hod.), ale bez problémů jsme strávili celé odpoledne na lehátkách u bazénu. Velice děkujeme za služby poskytnuté pořádající i vaší CK

Vaněčkovi.

Ubytování  průměrně (5/5)

Honotila bych 4 hvězdičky, spokojenst ,s tím jsme počítali, klid, úplné soukromí.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava super 5 h.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Uklizečku jsme potkali 2 x , velmi milá,pokoje čisté a ulizené spokojenost, 4 h.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Super, mohlo by tam být méně lidí, 5 h.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Běžná ulice, 2 h.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Super, 5 h.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Mallorca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání