Napsat recenzi

Velke sklamani

Recenze hotelu Don Juan Tossa Hotel **** (Španělsko - Katalánsko - Tossa de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 182x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Uprimne receno nechapu jak tento hotel muze mit ctyri hvezdicky.

Pokoj byl uplne jiny nez na fotu ktere bylo v nabidce cestovni kancelare.

Na pokoji byla plesniva zed a protekala sprcha . To ale nebylo vsechno uplne neschopny a neochotny personal , ktery skoro nemluvil anglicky to by bylo to nejmensi. Bohuzel jsme meli all inclusive nenapadlo mne ze budete mit pouze pridelene veci ktere si muzete jako all inclusive dovolit. Takze pokud chcete colu nebo zmrzlinu dostanete ty nejlevnejsi vyrobky a nahrazky ........ ala Lidl . Jidlo bylo kazdy den to same a opravdu priserne kam se hrabe skolni jidelna . Venkovni bazen byl hrozne spinavy a bylo u nej par lehatek a tri destniky. Takze kdyz clovek prisel pozdeji mel smulu misto uz nebylo .........

Ubytování  průměrně (3,8/5)

plesnive zdi

protekajici sprcha

maly pokoj v kterem se clovek skoro neotocil

detske pristilky ktere pripominaji postele na vojne atd.......

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

kazdy den to same

misto cerstve zeleniny pouze nakladane veci a rajcata napul zrala

ovoce pouze meloun meloun a zase meloun

korunu tomu nasadil balicek ktery pokud chcete jist mimo hotel musite nahlasit do 7 pm

na recepci

obsahoval jednu vodu , dve housky a v 35 vedru smazeny syr a salam no proste idealni svacinka no comment ....................

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

dalsi katastrofa , spatna anglictina a neochola neco udelat

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

plaz nebyla spatna ale prilis verejna a pro deli nevyhovujici

male oblazky hrube a velice neprijemna chuze takze musite mit boty do vody .......

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Tossa de Mar je urcite krasne mestecko, ktere alespon trochu zlepsilo zkazenou dovolenou

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Katastrofa hlavne co se tyce hotelu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Katka: Don Juan Tossa - 30. 8. 2013 23:23

Promiňte, ale byla jste opravdu v hotelu Don Juan Tossa? My zde byli zhruba ve stejném termínu jako vy a nejvíce mě zaráží to, co píšete o personálu na recepci. My se anglicky v tomto hotelu vždy domluvili naprosto bez problémů a personál byl naopak velmi ochotný, jak na recepci, tak v jídelně. Na recepci dokonce pracuje Polka, která mluví a rozumí i česky, takže naprosto nechápu, v čem byl problém. Co se týče obědového balíčku, ten bývá vždy skromnější než když jdete klasicky na jídlo do jídelny, tak to skutečně funguje ve většině španělských hotelů. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání