Napsat recenzi

Neurazí, nenadchne

Recenze hotelu Santa Monica Playa Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Salou)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 267x
Recenze se líbila: 318 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Santa Monica Playa je starší hotel, který vyloženě neurazí, ale ani nijak nenadchne. Okolí v letovisku Salou je pestré, živé a příjemné. Pláž velmi příjemná s modrou vlajkou, pozvolný vstup do moře. Pokoj byl klimatizovaný, klimatizaci šlo nastavovat individuálně dle potřeby.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel je starší, měli jsme spíše menší 2+1 pokoj pro dvě osoby. Pokoj velmi prostě zařízen základním nábytkem a postelí. Na pokoji sice byla TV, ale bez dálkového ovladače a ručně nešla zapnout. Výhled z pokoje jsme měli do ulice směrem do města, takže nic moc, balkón malý. Pokoj je klimatizovaný a jeho nejsilnější stránkou byla koupelna, která byla ve velmi dobrém stavu. Pokoj každodenně uklízeli.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Měli jsme polopenzi formou švédských stolů. Výběr byl spíše omezený, navíc se jednotlivá jídla často opakovala, takže žádný zázrak. Na druhou stranu jsme si oba vždy něco vybrali a odcházeli dobře nasycení. Velkou nevýhodou bylo, že ačkoli jsme měli polopenzi, za nápoje k večeři jsme museli platit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má pěkný a dobře udržovaný bazén, každodenně probíhá úklid, slečny na recepci byly ochotné a uměly anglicky. Jinak se však jedná o starší hotel, který svým vybavením ani službami nijak nenadchne. Pokoj jsme měli velmi malý a opravdu jen se základním nábytkem, zdi byly skoro jako z papíru, doporučuji špunty na uši. Hotel má wifi, ale ta je především ve večerních přetížená a velmi nestíhá. Nicméně my jsme se chodili do hotelu v podstatě jen vyspat a najíst, takže nám toto spíše prostší ubytování stačilo.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž má modrou vlajku, je na ní pěkný písek. Pláž je pravidelně uklízená, je tam dostatek košů, barů a možností vyžití. Salou je významné turistické letovisko, je proto třeba počítat s tím, že na pláži budou mraky lidí. Moře bylo čisté, nicméně část naší dovolené (přelom června a července) docela foukalo a moře tak bylo dost studené. Jakmile se však uklidnil vítr, moře bylo příjemnější, každopádně žádné teplé kafíčko to nebylo... Ideální spíše na zaplavání.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Salou je živé letovisko s desítkami různých obchůdků, barů, restaurací... Velmi blízko hotelu zastavují autobusy Plana, s nimiž se lze lehce dostat do Barcelony nebo dalších měst či významných míst v Katalánsku. Salou nám velmi dobře posloužilo jako základna pro výlety po celém Katalánsku.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Viz ostatní komentáře

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání