Napsat recenzi

Dovolená ve Španělsku

Recenze hotelu Alegria Cartago Nova Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Malgrat de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 62x
Recenze se líbila: 237 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově - s manželem - hodnotíme dovolenou jako úžasnou a to jak ubytování, tak organizačně, stravování, lokalita.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Po přečtení recenzí na hotel před odjezdem jsme se připravovali psychicky na všechno. Byli jsme velmi mile překvapeni krásným hotelem na perfektním místě, jeho čistotou, ochotou zaměstnanců. Velmi vyzdvihujeme česky mluvící paní Veroniku na recepci: ochota, profesionální přístup a podání informací.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Bohatý výběr všech jídel - snídaně, oběd, večeře - opravdu každý si mohl vybrat a opravdu si pochutnat. Druhy masa označená obrázkem zvířete z kterého maso pocházelo nám přišlo vtipné. Jedenkrát se stalo, že byl jeden druh masa tužší, tak se vybralo jiné jídlo - nikdo tomu nebránil. Jídla upravená, vždy průběžně doplňována. Spokojenost veliká!

Nepříjemné "fronty" - čekání na uvolněná místa v restauraci? Ano. My jsme posunuli čas kdy jsme šli jíst (o 1/2 hod.) a bylo to bez fronty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Pokoj vybaven klasicky, vkusně, účelně (pouze by byla dobrá mini-chladnička na pokoji). Sociální zařízení - klasika. Důležitá pro nás byla čistota na pokoji, denní úklid a denní výměna osušek a ručníků, doplňování hygienických potřeb. Personál usměvavý, na požádání ochotný (anglicky neumíme, německy a naše generace také rusky jsme se domluvili). Služby pro rodiny s dětmi přiměřené, bazén menší, ale postačující (výborné masážní trysky).

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Přístup na pláž po pár metrech - podchodem = super. Pláž prostorná, dál od moře byla stále volná místa. Písek hrubozrnný, díky tomu úžasně čistá voda v moři. Já jsem málo otužilá, ale do vody jsem šla s minimálním "otužováním" - teploučká, vyhřátá. Mínus je hloubka po několika málo metrech (pro špatné plavce) a tak jsme se pohoupali na vlnách s lehátkem při ruce. Slunečník jsme měli vlastní, půjčení na pláži pro nás zbytečně drahé (jsme důchodci).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je na promenádě, využívali jsme ji často k podvečerním a večerním procházkám s

prohlížením obchůdků. Ani do centra to není až tak daleko, navíc jsme využili služeb jiného H TOP hotelu k občerstvení (při cestě na trh). Město jsme si prohlédli během jízdy turistickým vláčkem, který jsme využili také na prohlídku Santa Susane. Jsme důchodci, ale rušná promenáda se nám líbí. Jinak není problém na pokoji uzavřít balkonové zvukotěsné dveře a nebyla slyšet ani disko hudba.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Celkový dojem? Výborný. Hodilo se nám i "chladnější" počasí do 30st., při kterém jsme se koupali, využívali procházek a nebylo nám tak "úmorně" jako doma při 35st. Bydlení super.

jídlo, okolí, moře - nemělo chybu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání