Napsat recenzi

dovolená v Malgrat de mar

Recenze hotelu Alegria Cartago Nova Hotel *** (Španělsko - Katalánsko - Malgrat de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 46x
Recenze se líbila: 184 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezká dovolená, skvělé koupání, super výlety do okolí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Všechno fungovalo kromě klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál se choval profesionálně, až na malý problém s jednou zaměstnankyní na recepci která při krizové komunikaci měla tendenci problém vytěsňovat a ne řešit . Mám na mysli velkou časovou prodlevu od doby příjezdu do času kdy se má host možnost dostat na svůj pokoj. V mém případě příchod na recepci cca 6 30 hod. příchod na pokoj 13 30. 7 hodin je opravdu dlouhá doba. S tím souvisí i fakt že hotel sice umožňuje hostům dát si svoje zavazadla do místnosti k tomu určené do doby kdy dostane klíče od pokoje, ale místnost je zamčená pouze do do doby kdy přijdou zaměstnanci na úklid v tu dobu jsou dveře místnosti otevřené a vytíženost zaměstnanců na recepci popř. ostatního personálu je tak velká že není možno účinně ohlídat věci hostů proti odcizení.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Na okolí hotelu je dobré že se zde nachází velké množství obchodů všeho druhu a pláž je velmi blízko. V okolí hotelu je též velké množství zábavních podniků diskoték a heren atd. které jak jsem mohl vidět zejména při příjezdu v sobotu ve velmi brzkých ranních hodinách představují bezpečnostní riziko. Při příjezdu zhruba v 6 hodin ráno byli ulice přeplněné mladými lidmi z velké většiny pod vlivem alkoholu popřípadě jiných látek. Nejde o to jestli pili alkohol nebo byli pod vlivem drog i kdyby byli naprosto střízliví jde o to že nezvládali mít pod kontrolou své chování. Velká část se se chovala obtěžujícím způsobem (jeden se z nich se potácel s lahví piva v ruce na schůdkách předních dveří uvnitř! autobusu). Řidič autobusu toho člověka viděl, ale nijak nezasáhl a proč by taky měl je to řidič ne zaměstanec ochranky. V horším případě se někteří z nich chovali vysloveně agresivně kde pak musela zasahovala policie. Policisté na ulicích byli velmi vstřícní a byl jsem za jejich přítomnost velmi rád. To jakým způsobem žijí a chovají se lidé v Malgrat de mar ať už místní kteří se zde narodili anebo návštěvníci kteří sem přijeli na dovolenou je jejich vizitka a skvělá příležitost k diskusi radních a městských zastupitelů tohoto města. Není samozřejmě v moci ani povinností cestovní kanceláře nebo dopravců ovlivňovat chod města, ale jak doufám je možné změnit čas příjezdu autobusu na pozdější hodinu. V denních hodinách jak jsem mohl vidět je Malgrat de mar sice plné lidí a pokud si návštěvník hlídá svoje osobní věci poměrně bezpečné město. Mezi cestujícími jsem v autobuse viděl rodiče s malými dětmi a také lidi v důchodovém věku. S některými z nich jsem měl možnost mluvit a řekli mi že pokud by se mohli rozhodnout tak by se situacím které jsem popisoval výše rozhodně vyhnuli.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Dojem z dovolené je velmi dobrý. Potěšily mně nabídky výletů do okolí o kterých jsme se dozvěděli od delegáta p. Pichla. Já jsem např.využil možnost navštívit Barcelonu a byl to velmi hezký zážitek. To že jsem se tak dlouze rozepsal o nebezpečném chování některých lidí na ulicích v nočních a brzkých ranních hodinách souvisí s osobní zkušeností kterou jsem získal při práci u bezpečnostní agentury. Situace kdy jsem se měl možnost setkat s chováním opilých lidí nebo pod vlivem drog (agresivním chováním) se věci odehrávají často "více než rychle"!! a následky mohou být fatální. Pokud máte byť jen malou možnost se těmto rizikovým situacím vyhnout udělejte to.

s pozdravem

Daniel Tácha

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání