Napsat recenzi

Hotel Mediterranean Sand

Recenze hotelu Hotel Mediterranean Sand *** (Španělsko - Katalánsko - Lloret de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 135x
Recenze se líbila: 324 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 1
Komentáře: 0
  • Vkusná výzdoba na chodbách, moje oblíbené květiny ;-) Vkusná výzdoba na chodbách, moje oblíbené květiny ;-)
  • Pohled kousek od vstupu do hotelu Pohled kousek od vstupu do hotelu
  • Pláž... Pláž...
  • Loret de Mar je nádherné... Loret de Mar je nádherné...

Galerie videí

Pro mě a mého manžela úžasná dovolená plná zážitků. Se službami i s ubytováním jsme byli nadmíru spokojeni. Pokud nejste naivní a nečekáte, že když něco zaplatíte, dostanete automaticky zlaté prase, tak se vám dovolená určitě bude líbit stejně jako nám... Pokud chcete něco najít, tak něco si najdete vždycky... Ale jedete sem na dovolenou nebo si jedete hrát na kritiky a recenzenty hotelů??

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ubytování krásné, čisté, skoro každý den čisté ručníky, hotel je relativně nově zrekonstruován, takže na poměry přímořského letoviska ve velmi dobrém stavu. K moři je to asi 5 minut z recepce do vody ;-) Na pokoji lednička a plně funkční klimatizace s dostatečnou kapacitou bez dalších doplatků. V noci máte klid, protože jak zavřete okno, tak nic neslyšíte. Takže za nás super a třikrát hurá. Doporučuji shlédnout na youtube reklamační video, udělá vám dokonalou představu o hotelu.

A ano samozřejmě, jako na každém hotelu, můžou se vyskytnout nedostatky nebo nějaké nefunkčnosti, ale to je život... Například sousedům se zasekávali dveře, paní pokojská moc neumí počítat ručníky, takže nikdy nedostanete tolik, kolik vám odnese.. Nebo někde se odlupuje omítka... Anebo některé lehátka u bazénu taky už vzaly za své... Ale co byste taky na konci srpna chtěli? Snad byste nechtěli, aby je hotel co turnus obnovoval... Buďme trochu soudní a nedělejme z toho tragédii ;-) Jelikož se na hotelu vystřídá spousta lidí, přijde mi naprosto normální, že občas je něco rozbité... A taky mi přijde normální, že to třeba opraví až druhý den, protože údržbář je zrovna mimo hotel... A ruku na srdce - proč jedete na dovolenou? Odpočinout si a strávit čas s blízkými, takže proč řešit blbosti? Pokud si chcete najít něco, co budete kritizovat, na co budete nadávat, tak si to najdete nejen tady, ale kdekoliv jinde...

To hlavní, co chcete na dovču - čistý, pěkný, vkusně zařízený pokoj s balkonem a funkční lednicí a klimatizací, kde se dá krásááásně strávit dovolená - to tu opravdu dostanete ;-)

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Asi nejslabší článek dovolené. Výběr rádoby pestrý, ale po bližším ohledání si vybíráte spíše vylučovací metodou - to není dobré, to vypadá blbě, to mi včera nechutnalo,... Ale nakonec si vždycky vyberete a někdy se vám podaří i dost dobře najíst ;-) Každý den nemůže být posvícení a někdy je možná dobře se tolik nepřejíst :-D Milovníci sladkostí a zákusků tady ale budou trpět - každý den k obědu i večeři z 90% to stejné - umělý polotovarový korpus naplněný krémem z prášku, pečené jablka s omáčkou, dva druhy melounu, jogurty a suchá buchta... Ale díky bohu, jinak bychom si asi přivezli každý 5kg navíc :-D Takže spokojenost ;-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Čisté, útulné, personál až na výjimky velmi milý a ochotný, s kým jsme se setkali, tak uměl v pohodě anglicky... Pokojská usměvavá a minimálně třikrát za pobyt (11dnů) nám vytřela podlahu na pokoji ;-) resp třikrát jsme ji přistihli, kolikrát vytřela mezitím, to nevíme ;-) Jedinné lehce nechutné překvapení pro nás byla chybějící štětka na wc... Když jsme si řekli pokojské, tak řekla, že to po nás vyčistí ona :-D Fuuj :-DTo je ale taková prkotina, že to těch pár dnů určitě přežijete... Lepší než vyhazovat toaletní papír do koše jako v Řecku :-D

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Jemné kamínky, pláž čistá, udržovaná, voda čistá, jen někdy odpoledne bylo ve vodě spousta bordelu (nedopalky, drobné odpadky, apod...). Asi to není úplně pro malé děti...

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Na pláž kousek, do centra kousek, do obchodu kousek, na promenádu kousek, pro běžce super poloha... Nemáme co vytknout...

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Super dovolená, nejlepší, co jsem kdy zažila! Není nic zásadního, co bych chtěla vytknout. My jsme jezdili po výletech, váleli se u moře i u bazénu a všechno jsme si strašně užívali... Ani jsme nestihli využít všechno, co nám cestovka nebo samotné městečko Loret de Mar mohli nabídnout. Určitě se tam ještě vrátíme!! Kdo si ale představuje dovolenou tak, že ji proválí u hotelového bazénu a hotelových aktivit (kterých na tomto hotelu moc není) a neutratí ani kačku navíc, tak doporučuju jet někam jinam :-P

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání