Napsat recenzi

Naše nejhorší dovolená!

Recenze hotelu Hotel Frigola *** (Španělsko - Katalánsko - Lloret de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 334x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Frigola*** Hotel Frigola***
  • Bazén v hotelu Bazén v hotelu
  • Je libo posedět a dát si drink? Je libo posedět a dát si drink?
  • Jak příjemné posezení... :o( Jak příjemné posezení... :o(
  • Bar Bar
  • Recepce Recepce
  • Koupelna Koupelna
  • Jako nová... Jako nová...
  • Čistota je půl zdraví... Čistota je půl zdraví...
  • Skříň Skříň
  • Toaletní stolek Toaletní stolek
  • Postel Postel
  • Výhled z pokoje. Výhled z pokoje.

Ani jednu noc jsme se nevyspali. Nervozita, obrovská únava a znechucení nás provázelo celý týden. To, co nám dělalo radost během pobytu byl lodní výlet - Tossa, výlet busem - Barcelona, zmrzlina Ferretti, která je výborná, seznámení s pár prima lidmi, koupání v moři a procházky. Kdyby jsme nebyli ubytováni v hotelu Frigola***, ale v jiném příjemnějším a hlavně čistém hotelu, pohlíželi bysme na naši dovolenou možná jinak, ale ubytování v hotelu Frigola*** je opravdu hrozný zážitek!

Ubytování  průměrně (1/5)

Pokoj zapáchal, na ručníkách byly černé šmouhy, na prostěradlech fleky, špinavé zdi jak v pokoji, tak v koupelně. V té se odlupoval z vany nátěr, odpad byl neuvěřitelně špinavý, WC taktéž. Za závěsem v pokoji byl brambůrek, na kterém si pochutnávali mravenci. Balkonové dveře byly z chátrajícího dřeva s jedním sklem, které nedolíhaly. A co se týká zásuvek, v pokoji nebyla ani jedna, v koupelně jedna a to naprasklá. Na pokoji nebyl ani telefon, ani klimatizace a ani Tv, což by bylo ale to nejmenší. Nejhorší na tom všem byl ten neuvěřitelný hluk z ulice. Tisíce řvoucích, zpívajících lidí, kteří se procházeli, tancovali, jedli a bavili se pod okny hotelu Frigola***. Ruch, ruch, ruch do 6:30 hodiny ranní!!!

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Snídaně byla v pořádku a to snad proto, že se servírovala ve vedlejším hotelu,

ale co se týká večeře, která se podávala ve Frigole***, byla nedostačující. Z kraje byla zelenina a zelné saláty, poté těstoviny, hranolky, rýže, fazole. Následoval masitý pokrm, kdy byl každý den jen jeden druh typu opečeného salámu a jen jednou v celém týdnu kousíčky žebra z ovce nebo kousíčky kuřecího křídla. Tyhle typy jsme si ale nemohli nabrat sami, ale stál u nich člověk, který nám nandával na talíř a to v porci JEDNOHO kousíčku. Celý týden jsme si museli po večeři v hotelu dokupovat jídlo mimo hotel. Což nás stálo peníze navíc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Nepořádek, neuspořádané stoly za barem, špinavé sedačky, toalety v katastrofálním stavu, špinavé výtahy s nákresy na stěnách a přístup recepčních neuvěřitelně arogantní. Co se ještě týká hotelu, my jsme byli snad nejstarší hosté. Ubytováni v něm byli samí mladí Němci, Poláci atd., kteří byli hluční a dělali nepořádek. Když jsme seděli před hotelem, začal jeden z Němců močit z balkonu a to na pána, který zrovna vysával ulici. Dále byl v hotelu neustálý problém s výtahy, byly dva, které současně několikrát za náš pobyt nejely. Museli jsme tedy chodit do šestého patra pěšky jak nahoru, tak dolů. A když už jely, nastoupilo k nám například 5 německých puberťáků, kteří prostě nechápali, že je výtah přetížený a že nepojede. Pomačkali všechny tlačítka a po zvýšení hlasu a naléhání, aby z výtahu vystoupili, jsme se dočkali a mohli jet nahoru, ovšem do každého patra zvlášť. Ochranka hotelu nereagovala.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Vzdálenost k moři od hotelu byla optimální. Moře na hlavní pláži bylo čisté (na vzdálenější pláži od hotelu bylo zrána moře čisté, později hodně špinavé, lidé tu byli většinou starší, tudíž zde byl klid. I když občerstvení kolem této pláže bylo dražší než na pláži hlavní), chladnější, vstup trošku prudší, písek byl hrubý s kamínkama, o čistotu pláže by se měl někdo starat i běhěm dne, protože v písku bylo dost vršků od piva. Ovšem klid na pláži nebyl (hlasitá hudba, pořvávající a opíjející se mládež). Lehátka a slunečníky za poplatek a to každý kus po 10-ti eurech.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hotel se nachází na HLAVNÍ třídě, takže v těsné blízkosti je spousta barů, fast foodů, obchodů... Do města je to co by kamenem dohodil. Hezká procházka je podél pobřeží jak směrem k Námořníkově ženě (socha), tak ke CASTLE D'EN PLAJA a po promenádě, kde je taktéž sposta barů s posezením na zahradních houpačkách, což bylo fajn.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nepatříme mezi lidi, kteří nemají rádi zábavu, ale čeho je moc, toho je příliš. A zkuste si 7 nocí nespát. Kdyby alespoň dveře na balkon po zavření těsnily a nic bychom tak neslyšeli, ale to co jsme prožívali, bylo opravdu k nevydržení! Lloret de mar je pro bavící se partu mladých lidí, kteří si myslí, že si vše můžou v této zemi dovolit. Španělsko snad ani nemá nastavená žádná pravidla. V noci se toto město stávalo nebezpečným. Vždyť jsme neustále viděli jezdit policejní auta a sanitky. A je jen otázkou času, kdy se v tomhle letovisku přihodí něco závažného nějakému turistovi.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání