Napsat recenzi

Hotel Copacabana

Recenze hotelu Hotel Copacabana *** (Španělsko - Katalánsko - Lloret de Mar)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 77x
Recenze se líbila: 351 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vše proběhlo v naprostém pořádku, personál hotelu byl velmi milý, ochotný a vstřícný. Při nefunkčnosti klimatizace nám byl druhý den vyměněn pokoj za jiný bez jakýchkoliv komplikací. Nabídka stravování byla pestrá, velký výběr hlavních chodů, příloh, ovoce, zeleniny i dezertů. Využily jsme také bazén s příjemnou teplotou a lehátky okolo.

Hotel ráda doporučuji všem, kdo hledají klidnou dovolenou se standartními službami za přijatelnou cenu

Ubytování  průměrně (4/5)

standartně zařízený pokoj s dvoulůžkem, stolkem se zrcadlem a šuplíky. Dvě skříně, židle a noční stolky. Koupelna čistá, prostorná s vanou. Menší balkónek se stolkem a dvěma židličkami

Strava a stravování  průměrně (5/5)

velký výběr z jídel ať už při snídani nebo i při večeři, každý si přijde na své. Není co bych mohla vytknout

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

bazén uvnitř hotelu

animační programy každý večer

Personál byl velmi milý a ochotný, se vším rádi poradili.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž je zde písečná s hrubým pískem. Moře je krásně čisté, ale studenější. Vstup do moře je prudký, pro rodiny s malými dětmi není moc dobré, ale dá se to. Slunečníků a lehátek jsme nevyužily, cenově vycházejí cca 18 eur na den, což je celkem dost.

Od hotelu je pláž cca 10-15 min chůze mezi domy, je tedy trochu dál, ale nám nevadilo

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu je spousta obchůdků se suvenýry, kabelkami, oblečením, potravinami apod. V blízkosti je také supermarket, kde se dá dobře nakoupit za dobré ceny srovnatelné s našimi.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Dovolená se nám moc líbila, snad jen moře mohlo být blíž a trochu méně prudký vstup. Jinak jsme byly se vším spokojené a můžeme pobyt v tomto hotelu určitě doporučit

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání