Napsat recenzi

Nemám, co bych vytknul a palec nahoru....

Recenze hotelu Hotel Mont-Rosa *** (Španělsko - Katalánsko - Calella)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 108x
Recenze se líbila: 297 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vchod do hotelu Vchod do hotelu
  • Pláž v Calelle Pláž v Calelle
  • Jedna z malých pláží za majákem Jedna z malých pláží za majákem
  • Pokojík Pokojík
  • Okolí hotelu Okolí hotelu
  • Promenáda Promenáda
  • Markety hned vedle hotelu Markety hned vedle hotelu
  • Náměstí v Calelle Náměstí v Calelle
  • Pohled od majáku Pohled od majáku
  • Podchod na pláž před hotelem Podchod na pláž před hotelem

Od CK dobře zajištěno včetně výletů na Monserrat a do Barcelony, kvalitní průvodci a zajímavý výklad, delegátka zkušená, pozorná a milá. Hotel čistý, úklid každý den, kuchyně skvělá, personál ochotný a přátelský. Čistá pláž 100 m široká s hrubým pískem (výhoda - snadno se oklepe) 50 m daleko, moře teplé a čisté. Příjemné městečko, všude uklizeno, pěkné procházky i do okolí. Vlaky před hotelem nevadí, podchod pod tratí (mimochodem s WC) je hned před hotelem. Doporučuji ale včasnou rezervaci, v sezóně mají dost plno.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Útulný jednolůžkový pokoj, široká a pohodlná postel, satelitní TV s mnoha programy (české ne), pečlivé a ochotné pokojské, úklid každý den. Čisto, bez prachu, pavučin, plísně a hmyzu. Spropitné si opravdu zaslouží.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Kuchyně výborná, mořské ryby a plody každý den nejméně na 2 způsoby, bohatá nabídka masa, těstovin, příloh, zeleniny a ovoce, salátů, předehřáté talíře.... I snídaně byly pestré, několik druhů salámů, vejce, slanina, klobásky, sýry, jogurty, sladké pečivo, cereálie....vybere si každý. Personál v jídelně hbitý a obratný, rychle uklízí použité nádobí, mění ubrusy a doplňuje jídla, takže se netvoří fronty. Přivítal bych ještě 2. polévku v poledne, místní ledová rajská mi zrovna nesedí....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení není nové, ale zachovalé, stylové a čisté, personál přátelský, pracovitý a ochotný. Bazén je vedle hotelu, já jsem ho ani nevyužil. Na tři hvězdičky je to tu výborné.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž 100 m široká a několik kilometrů dlouhá je pravidelně udržovaná, je tu dostatek WC a hřišť na volejbal, fotbal apod., sprchy, bary, odpadkové koše, popelnice na tříděný odpad, promenáda lemovaná palmami... Hrubozrnný písek se nelepí a snadno se oklepe. Mušle tu skoro nejsou, tak do 2 cm. Početná ruská a německá klientela. Pláž není přeplněná, místo do 10 m od moře vždycky najdete. Dobrá nabídka vodních sportů - šlapadla, jízda na banánu, na padáku za lodí, lehátka a slunečníky za poplatek, ale dost volného místa pro vlastní vybavení. Plavčíci vás nechají plavat dost daleko a jsou v klidu. Za majákem jsou krásné malé pláže mezi skalami.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Asi 5 dobře zásobených minimarketů i se suvenýry do 200 m od hotelu, bohaté nákupní možnosti v centru městečka (cca 500 m). Na obzoru maják a vrchovina. Ulice čisté, popeláři jezdí každý večer (mimochodem - jsou prý velmi dobře placení).

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byl jsem tady 11 dní a můžu jenom doporučit. Kdybych chtěl jet znovu na stejné místo, klidně bych si to tady zopakoval.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Katalánsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání