Napsat recenzi

Sol Pinet Playa

Recenze hotelu INNSiDE Ibiza Beach Hotel Meliá (ex Sol House) **** (Španělsko - Ibiza - Sant Antoni de Portmany)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 127x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená byla příjemná, hotel dobrý, personál vstřícný, animační programy pěkné.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel odpovídá svému kritériu. Na pokojích účelné zařízení, vždy uklizeno, klimatizace fungovala a dala se nastavit dle individuálních požadavků. Prostory celého hotelu dobré, prostorné. Na chodbách a ve výtahu bez klimatizace. Úklid prostor dle potřeb probíhal i během dne, takže bylo čisto. K bazénu z pokoje i od něj můžete chodit i v plavkách, nikdo to tam nijak zvlášť neřeší, jen uklízejí, aby se klienti nezranili na mokré podlaze či na přineseném písku.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velký výběr v jídle jak u snídaně, tak i u večeře. Spousta ovoce a zeleniny, velký výběr pečiva, celozrných výrobků i cereálií. U večeře i sladkostí, zmrzliny. Myslím si, že každý si vybere dle svého gusta. Byly i tématické večeře. Mají alternativu i pro alergie. Vychází vstříc i rodinám s velmi malými dětmi - možnost ohřevu v mikrovlnce, u večeře vám dají i mléko pro děti (i sojové). Kdo by měl velký hlad i přes poledne, má možnost zakoupení občerstvení v baru u bazénu nebo může zakoupit oběd v hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení hotelu odpovídá svému účelu v hotelu kategorie 3 hvězdičky. Kulturní a sporotvní vyžití zajišťují také animační programy jak pro děti tak i pro dospělé. O děti je dobře postaráno během celého dne, animátoři hovoří španělsky, anglicky a francouzsky. Bazén je u hotelu hned u pláže, takže se dá ležet na lehátkách u bazénu a chodit se koupat do moře, které je necelých 20 m od bazénu. U bazénu je i "bazének" pro nejmenší děti.

Hotel je hodně zaměřen na domácí španělskou klientelu i na rodiny s dětmi. Podle toho je vidět i to, jak se o ubytované starají a vycházejí jim se vším vstříc. Chovají se ke všem turistům stejně. Internet je zajištěn formou 4 počítačů u recepce a pak wifi koutkem ve společných prostorách.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je hned u hotelu a dá se na ni přijít od bazénu. Takže po okoupání je možnost se i osprchovat sprchou u bazénu. Pláž je písečná, s postupným vstupem do moře. Čisté, průzračné a voda je teplá. Lehátka a slunečník na pláži jsou za poplatek, ale kdo má svůj slunečník, může si ho tam zapíchnout, místa je dost. U pláže je možnost zapůjčení (za poplatek) šlapacích vozítek, ale také vodních atrakcí (padák, jízda na banánu, na vodním skůtru apod).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel se nachází v klidné části, je možnost si zajít do místních barů a restaurací. Plno malých obchůdků kolem. U hotelu je autobusová zastávka, kde jezdí i discobus.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově byl pobyt velmi příjemný, prostředí pěkné, jídlo bylo dobré, obsluha milá, zábava v podobě animačních programů pestrá. Výběr i fakultativních výletů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ibiza - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání