Napsat recenzi

Dovolená s burácením letadel nad hlavou

Recenze hotelu Fergus Style Bahamas Hotel **** (Španělsko - Ibiza - Playa d'en Bossa)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 215x
Recenze se líbila: 344 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání hned při příjezdu - pochopili jsme, že jsme se stali obětmi mylné informace na o hotelu Bahamas Club, nebylo tam zmíněno, že rezort je blízko letiště, přímo ve startovacím koridoru a každých 5, 10 min. nám letadla řvala nad hlavami. Rovněž slíbené ubytování (každý pokoj s balkonem nebo terasou)- netušili jsme, že tomu odpovídá zatuchlý pokoj bez oken s vyhlídkou na rákosový plot a nad ním výšková budova. Vzhledem k tomu, že jsme starší manželé a já zejména s těžkou plicní chorobou a že jsme zaplatili jza tento "ozdravný" 8 denní pobyt u moře 22.000 na osobu, bylo to naprosto neodpovídající našim představám.Randál z letadel a zmíněné ubytování mi způsobilo těžký astmatický záchvat. Díky ochotnému úklidovému personálu jsem dostala vodu a židli na vzduchu.Manžel vyřídil okamžitou výměnu pokoje- vzdušný s balkonem, s vyhlídkou na parkoviště....Příjem na recepci byl zmatený, nejříve nám dávali náramky červené, pak je odstřihli, že to mají pro Němce, dostali jsme zelené. Němcům na recepci na uvítanou nabídli šampus nebo juice, nám nic. Mladým Němkám vezli kufry až na pokoj, my se vláčeli areálem 15 min. než jsme našli výše zmíněné ubytování. Delegátka s námi nebyla, pokračovala do dalšího hotelu.I v dalších dnech projevila minimální aktivitu.Rovněž nesprávně informovala o lékařských službách- pro léky mě posílala 30 min. od hotelu, ačkoli 1.pomoc byla hned u vchodu do našeho hotelu, propagovala soukromého lékaře, který má smlouvu s CK, který tento zájezd provozoval.

Ubytování  průměrně (3/5)

Areál je hezký, pokoje prostorné, balkón dostatečně velký - pokud nejste v přízemí, kde jsou pokoje zatuchlé, nevětratelné, postrádají naprosto soukromí, protože musíte mít otevřené dveře, aby tam byl vzduch a světlo, kolem chodí lidé. V našem zájezdu byl mladší pár, který raději neustále cestoval, aby mohli být alespoň někde sami.

Letadla dopoledne startovala každých 5-10 min.během poledne ne tak intenzivně, večery zas byly odlety, letadla lítala i brzy ráno, když jsme chtěli spát...ke konci dovolené jsme to již tolik nevnímali.... Chtěli jsme hned 1. den se přestěhovat někam jinam nebo odletět zpět domů, ale delegátka nám sdělila, že jiný hotel nemá a letadlo do CR jen 1x v týdnu.Celou dobu dovolené jsem díky těmto skutečnostem byla nemocná, problémy s dýcháním, srdce atd.Jedinou útěchou nám bylo krásné počasí, pláž a výborná strava.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava vynikající, nikdy jsme nic podobného nikde nezažili. Spousta darů moře, obří krevety, mušle, ryby, maso všeho druhu, grilovací pulty, těstoviny s vynikajícími omáčkami,ohromný výběr zeleniny, ovoce, uzenin, sýrů, zákusky, výborné víno, šampaňské v jakémkoli množství....mnoho druhů pečiva, sladkostí, zmrzliny... bohužel my jíme málo, takže jsme toho moc ochutnat nestihli...Jídelna vysoký standard, obsluha rovněž. Kdo chtěl, mohl jíst venku. Během dne byl k dispozici snack bar, kdo by byl náhodou hladový!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

S personálem jsme byli spokojeni, kromě úvodního zmatku na recepci. Velmi přátelští. Bar nabízí množství kvalitních drinků, žádné mixy. Dá se zmínit jen menší kapacita WC v hlavní budově - v době jídla se čekalo velmi dlouho na kabinu....papíry jen do koše...

Rovněž v celém hotelu je jen slaná užitková voda, zuby si musíte mýt zakoupenou vodou - naštěstí jsme denně dostávali 1 velkou láhev na pokoj.

Ručníky měnili každý den a dle potřeby, z neznámých důvodů nám kromě košů nikdo neuklidil a neustlal za celý pobyt - možná proto, že jsme tento pokoj měli jako náhradní řešení?!V areálu se neustále uklízelo, pracoval zahradník, venkovní nábytek vždy čistý k dispozici. Velký bazen, všude květy, palmy, jen nedostatek slunečníků. Poněkud rušná hudba nicméně hluk letadel vše překrýval!

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Z areálu hotelu se brankou vcházelo na čipkartu na pláž - krásný saharský písek, voda nádherná- čistá,teplá, menší vlnky, což nám vyhovovalo. Koupání s bezpečným přístupem, žádné kamení nebo skály...možnost delších procházek, ovšem jen po písku, žádné dřevěné chodníčky jako někde bývá. Ráno je pláž velmi klidná, málo lidí, většinou běžci, odpoledne již burácejí 2 techno bary!

Pozn. Divili jsme se, že tam málo lidí plave (mládež se většinou oddává popíjení a slunění na velkých postelích), ale týden po návratu jsme si na internetu přečetli, že na naši pláži pokousal žralok 2 lidi!Tak to asi není vinou rezortu, ale přihodilo se...

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

V postatě množství hotelů kolem příjezdové silnice,takové předměstí s možností nákupu a návštěvou jiných zábavních podniků. Autobus je přímo před hotelem a každých 20 min. jede mj. do hlavního města Eivissy. Město je starobylé s hradbami, romantické uličky, přístav, mnoho obchůdků, kaváren atd.Město je vidět i z pláže, impozantní.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Kdyby nad hlavami nelétalo tolik letadel, strašné decibely, tak bychom si to díky krásné zahradě, pláži, moři, vynikající stravě a počasí velmi pochvalovali a doporučovali k dovolené. A jsou lidé, kterým letadla nevadí, byli tam s námi a byli velmi spokojeni. Ovšem my osobně hledáme klidnou dovolenou a to se nám nesplnilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ibiza - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání