Napsat recenzi

Rozpaky

Recenze hotelu Globales Montemar Apartmány ** (Španělsko - Ibiza - Cala Llonga)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 121x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování a stravování bylo velmi dobré. Úklid mizerný. Dostupnost moře probematická záležitost, nebyla zajišťována avizovaná doprava z hotele k moři a zpět.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Doprava z letiště do hotelu, mikrobus zastavil cca 100 m pod recepcí hotelu, takže se´jsme museli ve vedru cca 34 stupňu jít a táhnout zavazadla po tuto vzdálenost do dosti strmého kopce ke vstupu do recepce. Ubytování odpovídající.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Sravování na dobré úrovni, strava pestrá, obsluhující personál výborný. Při obědech a večeřích dostatečný rozsah nápojů neakoholických, vín. Pouze chybělo pivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Uklid mizerný. Dle informací uveřejněných hotelem, uklízet se má 5 krát za 7 dní. Náš pokoj byl za prvních 5 dní uklizen pouze jednou, byli jsme nuceni úklid několikrát během týdenního pobytu urgovat. Takže za celý týdenní pobyt nám uklidili pouze 3 krát včetně výměny ručníků. Ostatní služby (bar, animační programy a večerí programy) byly na dobré úrovni.

Po příjezdu 2 dny nešla televize a nebylo se možno sprchovat (praská hadice u sprchy). Museli jsme požadavky na opravy 2 krát upatňovat ( v den příjezdu a následující den též), než závady byly odstraněny.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Při koupi zájezdu bylo uvadeno, že je zajišťována doprava mikrobusem k moři (vzdálenost hotel moře cca 700 až 800 m), avšak na místě bylo sděleno delegátkou, že tato služba nebude poskytována. Vzhledem k tomu, že v zátoce je přístaviště výletních lodí připlouvajících a odplovajících s dosti velkou frekvencí, je moře u pláže dosti slině znečištěné.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Nic moc. Hotel je téměř na vrcholu stoupání. V okolí jenom zástavba a silnice.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Ropačitý. Domívám se že tento hotel, vzhledem k dostupnosti moře a některým službám, není vhodný zejména pro

- všechny věkové kategorie

- rodiny s dětmi

- starší a méně pohyblivé osoby

Pro další sezónu by bylo nejvhodnější vypustit tento hotel z nabídky CK, nebo uvést s upozorněním pro koho není resp. pro koho je vhodný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ibiza - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání