Napsat recenzi

Veľké sklamanie

Recenze hotelu Geranios Suites (Španělsko - Fuerteventura - Caleta de Fuste)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 125x
Recenze se líbila: 377 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobrý deň, asi už samotný názov mojej recenzie vystihuje moje celkové dojmy. Bohužiaľ hotel a jeho okolie vobec nesplňovalo moje očakávania ani kritériá 4 hviezdičkového hotela. Už počas dovolenky som trochu hľadal na internete, že hotely v okolý o triedu lepšie sú v ponuke za tie isté alebo len minimálne lepšie ceny. Z toho dovodu by som hotel nedoporučil. Veľmi nevýhodné "value for money"

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Izba čistá, kupeľna tiež čistá. Jedno z mála pozitív na hotely ale.... Spať na manželskej postely na kolieskach a zobudiť sa ráno s tým že medzi mojou a partnerkinou časťou postele je 10cm medzera, to nieje zrovna môj šálok kávy. Možno keby šli na dovolenku manželia v rozvodovom konaní, tak si to pochvalujú, bohužiaľ mne to nevyhovovalo. Nehovoriac o tom, že keď ste typ čo sa v noci v spánku obracia a celá postel sa s vami pohne, tak sa na to vždy zobudíte. Proste som sa na dovolenke kvalitne nevyspal čo považujem za významný mínus, pretože človek si ide na dovolenku oddýchnuť. Postele a madrace doporučujem rozhodne vymeniť. Kazia inak celkovo dobrý dojem z ubytovania a čistej izby.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Toto je najvačšie plus z dovolenky. Výborne varia, každý si nájde to svoje od vegetariána až po militantného masožravca. Jediná drobnosť, doporučil by som viac druhov celozrnného pečiva a tmavého pečiva hlavne počas raňajok. Ale inak nemám čo viac vytknúť, personál v kuchyni si odvádza dobrú prácu a dobre nás nakrmili za čo ďakujeme.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Toto bolo pre mňa najvačšie sklamanie. Hotel pôsobí dojmom, akoby to vedenie úplne vzdalo. Majú tam kaderníctvo - zatvorené, tenisový kurt - ošumelý, sieť prevysnutá, podlaha vo vstupnej hale s množstvom poškodených dlaždíc na ktorých je vidieť že svoje najlepšie časy majú davno za sebou. To isté dlažba pri bazénoch. Samotný nápis hotela hneď na vstupe je celý hrdzavý. Proste pre mňa obrovské sklamanie, hotel vypadá, že už má tie najlepšie roky za sebou.

Dalšia kapitola je personál. Tu to musím rozdeliť, mám z toho také zmiešané pocity

Recepcia - super 5*, všetky baby na recepcii perfekné

Večerný bar - super 5*, slečna na bare perfektná

Denný bar pri bazéne - katastrofa!!!! Toho mladého muža by som ihneď vyhodil. Nemá očný kontakt, za celý deň sa ani raz neusmeje, mali sme all inclusive ale ked si prídeme zobrať nejaký drink, tak sa tvári, že ho obťažujeme takže človek po určitej dobe tento benefit už ani nevyužíva...

Obslužný personál v jedálni - 50 na 50. Majú tam takého mladého šéfa. Ten sa tiež za celý deň neusmeje. Bud nech mu dajú voľno ak je vyčerpaný alebo nech mu prosím niekto vysvetlí, že aký bude on, taký budú aj ludia okolo neho, ktorých vedie

Pláž a moře  průměrně (2/5)

V tomto prípade sa o hodnotení ani nedá hovoriť. Pred hotelom je stavenisko kde hučia celý deň stavebné stroje a bágre práve z dôvodu, že budujú pláž. Najbližšia pláž je pred hotelom Barceló asi 300m ďaleko. Ak teda chcete ležať na hotely pri bazéne pri monotónnom hučaní bágra za areálom hotelu, tak tento hotel je ten pravý pre Vás! Čo ma mrzí, že nám to akosi v cestovke zabudli povedať.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Bohužial, ako som už spomenul v bode "pláž a more", tak veľký vplyv na moje hodnotenie má stavenisko pred hotelom

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Rozhodne niesom spokojný čo som dostal za peniaze, ktoré som zaplatil.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Fuerteventura - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání