Napsat recenzi

Hodnocení hotelu Parasol Garden

Recenze hotelu Parasol Garden Hotel Dorobe *** (Španělsko - Andalusie - Torremolinos)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 146x
Recenze se líbila: 371 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přestože v informacích o hotelu bylo, že je skoro úplně u moře, nebylo tomu tak. Nevýhodou bylo, že vchod do hotelu je na odvrácené straně od moře (promenády). Přes den se dá jít bránou v zahradě, ale tu večer zamykají, takže musíte celý hotel obejít, což pro nás potmě nebylo příjemné. Vadilo nám, že v jídelně až příliš chladili, hlavně ráno, a že obsluha v jídelně nebyla vůbec příjemná. Dále nám vadil výtah, který se dost špatně ovládal a jelikož jsme bydleli až nahoře, hojně jsme ho využívaly. Dvoulůžkový pokoj byl dost malinký, to by nevadilo, ale bylo tam dost málo odkládacího místa. Pidi stoleček a pidi noční stoleček a to jen jeden. Postele byly dost tvrdé. V koupelně nebylo odsávání a sprcha pouze na pevno, nedala se vzít do ruky. Ručníky v koupelně byly dost opotřebované, ale zase je měnili každý den, i když jste nežádali.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Málo odkládacího místa v pokoji. Jen jeden malý stolek a jeden malinký noční stolek. Pokoj malý, ale čistý. Vše hodně vynahradilo to, že jsme měli balkón (výhled) na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Jídelna úzká, špatný průchod. Nabídka jídla dobrá, pouze někdy určité pokrmy došly a nedodali je. V nabídce bylo méně zeleniny a ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V koupelně nebyl fén, jen možnost zapůjčení na recepci za poplatek. Bazény jsme nevyzkoušely. Nabídka animačních programů dobrá a zábavná. Personál v jídelně nepříjemný. Prostírání a odnášení nádobí nefungovalo tak rychle jak by mělo. Při poruše splachování zajistili opravu rychle.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž nejblíže hotelu se nám nelíbila. Chodily jsme víc k centru, kde byla upravenější, užší, útulnější a připadalo nám, že tam byly lepší plážové restaurace. Našli jsme si pláž, kde donášeli až na lehátko občerstvení. Písek příjemný, pláž čistá. Jen voda byla asi 2 dny velice znečištěná nějakým odpadem, skoro se tam nedalo koupat.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Tento hotel je spíš na okraji. Do centra dění jsme docházeli. Jinak Torremolinos se nám velice líbí, nejen že je tu příjemná promenáda, ale dá se zajít do centra městečka, kde to žije a kde je spousta obchodů. Také je zde výhoda, že můžete zajet vlakem za pár minut do Malagy.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

V Torremolinos jsem byla potřetí, protože se mi zde velice líbí. Tento hotel ale už volit nebudu, jelikož 4hvězdičkový mi vyhovuje víc. A proto, že je tento hotel už víc stranou než bych chtěla.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání