Napsat recenzi

Amaragua - Torremolinos Španělsko

Recenze hotelu MS Amaragua Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Torremolinos)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 130x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemný hotel přímo u pláže. Hotel od pláže oddělen jen promenádou. Standardně malé pokoje - přistýlka se do pokoje vejde jen tak tak a zmenší volný prostor v pokoji asi na polovinu. Netradičně snadná domluva v angličtině. Recepční ochotní, na požádání zařídí cokoliv. Úklid denně. Hotel je bez vlastního parkoviště.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj standardně španělsky malý, ale na dovolenou se jezdí za zážitky a ne ležet na hotelu, a na přespání to úplně stačí. Vybavení pokojea koupelny naprosto dostatečné. Minibar lze použít jako ledničku (poplatek znamená pouze placený obsah).

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Švédské stoly s přímou přípravou jídla, jídlo vynikající, rozmanité, jen k snídani by snad mohlo být trochu víc zeleniny. Večeře super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotelové vybavení jsme vzhledem k našemu programu nevyužívali. Personál naprosto vstřícný, poradil, pomohl. Kupodivu snadná domluva v angličtině.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž čistá, olázková, spousta mušlí. Tmavý písek lehce zakaluje vodu. O víkendu lehce lidnatá. Voda v tomto období raného léta spíš pro otužilce. Stanoviště záchranářů přímo u hotelu. Přístup na pláž přímo od hotelu. Chladný vítr - občas tolámalo slunečníky.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Klasická hotelová zástavba. Po stromech létají zelení papoušci. Obchodů je kolem hotelu spousta, supermarket asi pět minut chůze. Pobřežní promenáda podél celého pobřeží, kolem bary a restaurace. Nechybí pouliční prodejci. Žádné stopy po imigrantech.

Zaparkovat nebyl problém, ale... Ulice přeplněné auty. Kdo si půjčí auto, musí počítat s možným problémem při parkování. Parkuje se "na dotyk".. Rozhodně se vyplatí auto plně pojistit. Typický španělský řidič v této oblasti je bezohledný ignorant. A horší než on už je snad jen místní chodec. :-)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel naprosto ideální jako základna pro výlety do okolí, i dál.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání