Napsat recenzi

Krásná vesnička "Best Pueblo Indalo"

Recenze hotelu Best Pueblo Indalo Aparthotel *** (Španělsko - Andalusie - Mojácar)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 255 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Zahrada Zahrada
  • V horní části menší a v dolní větší bazén. V horní části menší a v dolní větší bazén.
  • Nový mini aquapark tak trochu schovaný na horní terase Nový mini aquapark tak trochu schovaný na horní terase
  • Mojácar se symbolem panáčka Indalo Mojácar se symbolem panáčka Indalo
  • Maják na Cabo de Gata Maják na Cabo de Gata
  • Pevnost Alcazaba v Almerii Pevnost Alcazaba v Almerii

Nádherná architektura celého komplexu ve spojení s krásnou zahradou, kterou protéká umělý potůček, dělá z tohoto hotelu lákadlo nejen pro rodiny s dětmi ale i pro páry. Čistota ve všech směrech. Přes velký počet lidí vše funguje jak má. Hotel přesahuje uváděné 3*.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Prostorný apartmán s vybaveným kuchyňským koutem (2.patro s částečným výhledem na moře). Trochu nepohodlné postele. V přízemí je méně soukromí hlavně na balkoně ale pro rodiny s dětmi asi není zbytí. Úklid bez připomínek. Oproti inzerovanému vybavení byl navíc fén na vlasy.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Prostě skvělé. Tématické večery (mexický s živou hudbou). Velký výběr ryb i darů moře(krevety aj.) Mnoho druhů masa na grilu kdy vám kuchař dá libovolný počet. Další kuchař vám smíchá a upeče na pánvi těstoviny s vaším výběrem(maso a zelenina). Velký výběr ovoce a zeleniny. Zákusky jsem všechny ani neochutnal. Při polopenzi dostanete u vchodu lístek s číslem vašeho pokoje kde potom u stolu číšník zaznamená vaši objednávku(my nejčastěji sangrii) kterou u východu zaplatíte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Dva bazény a nový mini aquapark (trochu schovaný v horní části). Animační programy po celý den i večer(mne nezajímají ale pro rodiny je to velké plus). Hotel jako takový je vlastně moc hezká vesnice i s několika obchody poblíž náměstíčka. V suterénu bowling. Nevýhodou je WiFi pouze v blízkosti recepce. Poslední den našeho pobytu po vyklizení pokoje(10:00) beru jako velké plus možnost vysprchování v místnosti u bazénu (čisté ručníky a hygienické potřeby k dispozici). Nutno však o to požádat na recepci protože tyto sprchy jsou běžně zavřené.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písečná hned přes silnici. Na výběr otevřené moře s kamínkovým přístupem nebo vedle za vlnolamem spíše takový písečný rybník. Slunečník plus dvě lehátka za 8 E nebo na půl dne za polovic. V době našeho pobytu docela větrno kvůli tomu špatné podmínky k potápění na nádech (viditelnost pod hladinou).

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Pěkná dlouhá promenáda okolo moře. Obchůdků se suvenýry poskrovnu, spíše hodně restaurací. Návštěva městečka Mojácar je téměř povinností. Od hotelu jede okružní autobus co 20 minut(cena 1,20 E ať nastoupíte či vystoupíte kdekoliv). Dostanete se s ním i k velkému obchodnímu centru kde je větší možnost nákupu suvenýrů. Pěkný celodenní výlet do přírodní rezervace Cabo de Gata a města Alméria v českém jazyce se spoustou informací o celé oblasti (31 E).

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Naprostá spokojenost. Obava z velkého hotelu se postupně rozplynula.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání