Napsat recenzi

Recenze pobytu v hotelu Best Oasis Tropical v Mojácaru

Recenze hotelu Best Oasis Tropical Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Mojácar)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 659x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Oblast Mojácaru je nádherná a opravdu doporučujeme její návštěvu. S pobytem jsme byli spokojeni, stejně tak i se službami hotelu, pláží a mořem.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Bydleli jsme v pokoji s pohledem na moře, který byl směřován k bazénům hotelu (do vnitrobloku). My jsme si zadali požadavek na výhled na moře a opravdu jsme jej dostali. Je dobré vědět, že do 24:00 probíhají u bazénů animační programy, které Vás mohou rušit, pokud budete chtít jít spát dřív. Pokoje se uklízeli každý den. Náš pokoj byl vybaven klimatizací, trezorem, televizí a fénem.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování bylo výborné, všeho jídla bylo dostatek a bylo pravidelně doplňované. Hotel se snažil oživit nabídku jídel zaměřením na určité kuchyně (mexická, španělská..). Pokud budete chtít snídani dříve, je možné si ji na recepci domluvit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení hotelu bylo výborné, k dispozici je posilovna, lázně i dva venkovní bazény. Personál hotelu je velmi ochotný..

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je písčitá i oblázková.. Moře bylo v době našeho pobytu teplé a počítejte s tím, že se mohou vyskytovat velké vlny..

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Okolí hotelu je pěkné a klidné. V okolí jsou jen dva hotely. Tento resort je na okraji Mojácaru. Pokud vyžadujete klidnější dovolenou, je to ideální. Promenády a zábava je spíše v centru Mojácaru, který je vzdálený cca 5 min. autobusem. Do starého města Mojácaru (Pueblo) = UNESCO je to 5 min. autobusem a opravdu stojí za to si je projít. Pokud toužíte navštívit Gibraltar, vyberte si jižněji položený hotel.. může se Vám stát, že výlet bude kvůli vzdálenosti neuskutečnitelný..

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem byl perfektní. Pro nás bylo nepříjemné, že byl delegát přítomen na hotelu jen jednou za týden. Během naší dovolené jsme chtěli navštívit Gibraltar a Sierru Nevadu, tyto výlety se však neuskutečnili. Jeli se pouze z hodinu vzdálené Almérie nebo z více vzdálených destinací (je potřeba si navíc půjčit auto = cca 75 EUR v našem případě s nulovou spoluúčastí).

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni, splnila všechna naše očekávání.. i když výlety jsem si organizovali sami :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání