Napsat recenzi

Vyborne ubytovani, vyborna strava a animaci, plaz a okoli zklamanim

Recenze hotelu Best Mojacar Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Mojácar)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 194x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Priplatek za vyhled na more 4.4E/den, ale neoplati se, pac je tam kraval z Animatoru. Nejlepsi je mit pokoj do Calle de Levande - asi nejklidnejsi ulic, pokoje kolem c. x000 (x=cislo patra), tedy cast nad recepci.

Byly jsme s CK ****, hodne dobra cestovka. Ostatni cestovky slibuji volny terminy a kdyz dojde na rezervaci, hle!, termin uz neni nebo neni pozadovany pocet mist ci kategorie pobytu.

Od letiste busem asi 70-80 minut.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Kdo chce mit vyhled na more a nechce platit priplatek za more, tak ul. vedlejsi klidnejsi - nicmene nekolikrat denne svoz lozniho pradla + fukar neporadku a to i brzo rano - tedy skoro povinny budicek, protoze okna nejsou tolik zvukotesna.

Klima zdarma do 30.9. Sejf na kartu a kod asi za 2.5E/den jsme nevyuzili. Luxusni velke postele, 150cm sirka a to i s polstarem (to jsem nikde dosud nevidel)! Uklizeno cisto, velka loznice s tichou lednickou(coz rozhodne nebyva pravidlem jinde), balkon akorat s posezenim a vesakem na plavky. Koupelna ma vanu i bidet, dostanete sampon, sprchac, mydlo, hreben, kartacek na zuby i boty :) Za 4 hvezdy v hotelu luxus.

Vyzadejte si co nejvyssi patro (4), at se zbavite hluku co nejvic. My jsme tak dostali nejvyssi patro, ostatni z busu meli jen 3 patro.

Zdarma posilovna.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Kuchyn vynikajici - meli jsme polopenzi a to jsem si nestezovali. AI jsem zamerne vynechali kvuli moznosti se nevazat na hotel a jit si svym programem. Na plazi zadny hotelovy servis.

Vecere tematicke dle ruznych zemi - naprosto unikatni, i doprovodnym programem pred restauraci (doporucuji!), ochutnavka i alco drinku, personal oblecen dle stylu zeme, restaurace dle stylu zeme. Obecne krasne nazdobene bufety, opravdu si na tom davaji zalezet. Lide ochotni, obcas i kuchar umi anglicky lip, nez cisnik :D Tedy se naucte par zakladnich spanelskych slov a frazi.

Spanelsko je pro turisty rozhodne vyborna volba!

Napoje na snidani zdarma, na veceri placene, napr. voda balena 1.5L za 1.5E, sangria vyborna 0,5L cca 5E, 1L cca 9E. V nabidce dzusy (zumo de naranja), vina (blanco bile / tinto cervene). Pivo vyborne (San Miguel tocene), ci lahev.

Personal mily.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Posilovna zdarma, no nebyl cas to vyzkouset.

Bohaty animacni program denne od 10 do 24h, ruzne akce a atrakce, vyziti jak pro deti, tak i dospele. Spolecne i individualni akce. Napr. volejbal v bazene ci strelba z luku, vodni tance i ve dvojicich, zabavne. Personal animaku se opravdu snazil. Bazen i s bublinkama

Navstevniky jsou predevsim spanele (tem casto staci vylepit se na lehatku u bazenu (lehatko je zdarma)).

Plaz je od komplexu hotelu opravdu jen pres silnici, cca 40m.

Plaz je relativne cista. More prumerne, modrozelena barva, plaz piscito-kaminkova u hotelu. V jinych castech (mesto Garuccha vedle) hrubozrnny pisek, v odlehlejsich castech i kameny - tedy i na snorchlovani). Na plazi u hotelu cca 2x 30 slunecniku vzdy se dvema lehatky za cca 8E/2 lehatka/den. Dle vybirajiciho se lze dostat i na 5E. Vlastni slunecnik si vzit se tedy hodi.

Behem naseho 8denniho pobytu vzdy vlny, coz zde nekteri kritizuji, nicmene my jsme si to uzili. Vlny se krasne lamou u brehu, je to zabavne.

Fakultativnich vyletu moc na vyber nebylo(pravdepodobne malo zakazniku, ci jiz po sezone). Jina cestovka nabizela za stejnou cenu.

Pujcte si vuz od Mo-car(to nam doporucila delegatka, vse vyjedna a zastupce doveze vuz denne v 9h pred hotel, podepise se smlouva, cislo OP apod.). Vozy jsou pojistene, nabizi asistenci v pripade komplikaci-dovezou nahradni vuz na misto poruchy; dalnicni znamka. Cena za maly vuz kat. A (papirove Ford Ka, ve skutecnosti zanovni vuz Kia Picanto (pouze 80k km najeto). Cena 60E/den bez PH, pozor tento vuz ma malou nadrz, asi 40L. Pristavi vam vuz s plnou nadrzi nebo z pulky plnou a tak jim to i musite vratit. Vezmete si offline navigaci, sice nabizi i vypujceni GPSky ale za priplatek. Vypujcni den trva 24h. Domluvili jsme se s dalsimi 2 zajemci o vuz a jeli ve 4 na jeskyne Sorbas (doporucuji; 15E za vstup do jeskyni se stalou teplotou 20°C, pouze pevna obuv vyzadovana, vyklad spolecne spanelsky s anglictinou) a do casti Cabo de Gatta ??? coz je jizni cast Spanelska. Doporucili nam koupani a lze videt i plamenaky! Pri ceste tam jsme jeli mimo dalnici, mistni serpentiny jsou uzasne na rizeni, obcas narazite na krasne vyhlidky (mirador). Zpatky jsme jiz jeli po dalnici (maji limit 120km/h), dalnice jsou v dobrem stavu, jen maji obcas vetsi zakruty jak u nas muzou byt v kopcich.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Vyziti spise zadne, zjistete si, kdy jede a kde stavi MHD a svezte se do centra (je to sranda, pac neexistuje jizdni rad a nekdy i mistni nedokazi rict, kde bus ma presne zastavku:D )

Jeli jsme MHDckem do mesta Mojacar, v pondeli odpocivaji, to tam tedy nema smysl moc jezdit, otevrene tak dve kavarny :D Umorne vedro ale krasne uzke ulicky s kvetinami, radost pohledet a vyfotit:)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

V restauraci k jidlu vyzkousejte Tapa(s), pokud vam to nenabidne hotelova restaurace.

Na recepci ja osobne jsem se potkal asi s 5 ruznymi lidmi, kazdy umel dobre anglicky. S nekterym z animaku jsem se anglicky taky dobre domluvil, stejne tak jak i s jednim kucharem z Pakistanu, o kterem jsem nevedel, ze anglicky umi do doby, nez mi nabidl kure :)

Kuchyne vyborna, ubytovani nadprumerne, kdyz ozelite plaz tak je toto vynikajici volba!

Pobyt nas stal cca 16k Kc/os pri dvouluzku.

Snad vam tato recenze pomuze ;)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání