Napsat recenzi

Dovolená ve vsi

Recenze hotelu Marbella Playa Hotel **** (Španělsko - Andalusie - Marbella)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 763x
Recenze se líbila: 441 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

14.8.2015 jsme se vrátili z 8denního pobytu v Marbelle-stejnojmenný hotel se 4 hvězdičkami.

První dojem nebyl zrovna optimistický, časem si ale člověk na určité věci zvykne, co mě však

vytáčelo po celý pobyt bylo to, jaké úcty se dostávalo francouzským hostům a jakého minimálního zájmu nám ostatním.

Každovečerní programy se odehrávaly ve španělštině nebo francouštině, angličtina nebyla srozumitelná.

Ubytování neodpovídalo naším představám,byli jsme ubytováni zcela jinak, než jak jsme si objednali a předpokládali (balkon+ výhled na moře).

Ubytování  průměrně (3,9/5)

pro francouzskou klientelu - jsou k dispozici hotelové pokoje - obrázky pokojů, které ukazují na internetu, budou pravděpodobně tyto.

My jsme byli ubytovaní v "andalusské vesničce" - jedná se o " přízemní domky", které navazují jeden na druhý- s jedním pokojem a sociálním zařízením. Od moře cca 100m.

V pokoji máte lůžko pro dva - 135x200 ( asi se španělé rádi mačkají), 1 skříň, u nás byly rozbité noční stolky (č.505), klimatizaci,stropní otočnou ventilaci,TV a občas i spolubydlící=mravence. Sociální zařízení v rozsahu - umývadlo,zrcadlo,vana,bidet,WC - by bylo přijtelné, kdyby vám asi metr před oknem nevedla cestička, kudy chodí denně řada hostů k pláži.

Okno v pokoji je uschované pod plachtou=závěsem, lze sice otevřít, jsou však na něm zvenku mříže-právě skrz ty hosty,které chodí kolem - takže ve finále jste odkázáni pouze na umělé odvětrání celého pokoje. Mokré věci si musíte sušit pouze před domkem na venkovním věšáku (pokud máte sousedy chamtivé,tak si volné místo na šňůře nenajdete). Kdo dřív přijde......

O spánku se nedá mluvit, - chodili jsme se vyspat občas na lehátka k moři.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

All inclusive - jídla i pití dost a rozmanité (kromě polévek - jejichž chuť byla neidentifikovatelná), jídelna prostorná, ale vzhledem ke hlučným hostům - se každé stravování odehrávalo ve velice hlučné atmosféře.

Platí tam jakýsi systém " kreditních karet", které musíte sebou stále nosit- ať do restaurace, nebo do venkovních bufetů, ale i na pláž-poněvadž hotel je spojen s pláží dveřmi na čip.

Fialovými pásky byli označeny asi pouze VIP hosté, my všichni ostatní jsme neustále předkládali karty (občas nefungují--musíte si na recepci zajistit novou,event.dobití).

Ne všechno pití a jídlo ve venkovní restauraci je k dispozici pro all inclusive!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Personál - úslužný, každý den úklid na pokoji, číšníci - ochotní - známka za 1

Služby - delegátku jsme moc neviděli. Při příletu na letišti,kde nás posadili do taxíku a v pěti lidech jsem odjeli o půlnoci sami do Marbelli - a poraďte si. Pak jsme ji viděli u výletu na Gibraltar (úroveň výletu neodpovídá ceně), a naposledy u odbavení při odletu. - známka - za 3

V hotelu jsou každý večer nějaké estrády,pořady,scénky,které jsou tvořeny v 90% vlastními najatými animátory ( 21 osob), pouze v jednom případě tam dorazil "kouzelník" se svým hodinovým představením.

Takže znuděni koukáte,nerozumíte -20 min. před půlnocí nastává "spartakiádní" vystoupení - všech animátorů i hostů- disco - zatancujete si na přeplněném plácku a jdete spát....- za 3

Po celý den je kolem bazénu hlučno,animátoři se snaží zabavit mládež-což se většinou daří.

Plážová lehátka jsou sice u bazénu zadarmo,ale už dost pamatují,takže jsou proleželá,leckdy rozlámaná. Nových kusů je tam dost pomálu-takže opět,kdo dřív přijde.......

Pod palmami existuje vyhrazené VIP místo - klidné.

K dispozici jsou stolní hry.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž - písek, mnohde se vyskytují mušličky. Moře studenější, dost mělké, občas velké vlny

Pláže uklizené. Čistota moře - zakalené od písku.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí nic není , - 2 obchody, ČS, autobus.zastávka.

U hotelu chybí i promenáda.

Co se musí vyzdvihnout je množství rozkvetlé květeny -všudypřítomné rozkvetlé ibišky, pnoucí se buganvilie, kaktusy, rozkvetlé stromy,vodotrysk - to je paráda pro oko.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Zase o jednu zkušenost více.

Stačilo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 22
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání