Napsat recenzi

Hotel Balmoral, Benalmadena 2014

Recenze hotelu Alba Beach Hotel MedPlaya (ex Balmoral) *** (Španělsko - Andalusie - Benalmádena)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 672x
Recenze se líbila: 505 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem zde na přelomu července a sprna a byla jsem naprosto spokojená a klidně bych se vrátila. Byla to pro mě nezapomenutelná dovolená. Doteď na ní vzpomínám a navždy budu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Myslím, že v poměru k hodnocení ve Španělsku dvěma hvězdičkama to bylo velice dobré. Hvězdičky si zaslouží tři. Byla jsem naprosto spokojená. Pokoje byly menší, ale to mi vůbec nevadilo. Byly úplně jak nové, moc hezké. Koupelna měla i vanu a byla čistá a nová.Vše vypadalo jak po rekonstrukci. Velice příjemné ubytování v čistotě. Naprosto to souhlasí s fotkami uvedenými na stránce cestovní kanceláře. Každý pokoj má i svůj balkón.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Je pravda, že snídaně jsou stále ty samé, ale vůbec mi to nevadilo vzhledem k možnostem výběru. Šunky, salámy, teplá vajíčka, moc dobré klobásky, pečivo, různé cornflaky, ovoce, nápoje. Večeře mi též chutnaly, bylo pokaždé něco jiného, několik druhů masa a příloh, nějaký ten dezert a různé druhy ovoce.. jablka, melouny, hrušky, pomeranče.. myslím, že se nešlo nenajíst. Obědy těžko hodnotit, měli jsme polopenzi. Tento hotel umožňoval při polopenzi vybrat si oběd nebo večeři. Také se mi velice líbil přístup hotelu, že jsme přiletěli pozdě a již nebyl čas večeří a tak nám tato večeře byla vynahrazena poslední den, kdy jsme měli mít již jen snídani, ale bylo nám umožněné jít i na oběd (místo té 1. večeře). Oběd byl též moc dobrý.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

K vybavení - nic jsem nevyužívala, tak asi nebudu hodnotit. Byl zde bazén, u něj každý večer nějaké animační programy. Pokoje jsme měli každý den uklizené, čisté a vyměněné ručníky. Občas se těžko s personálem domluvit, mluví většinou jen španělsky. Nemíním to ovšem jako kritiku, je to pochopitelné. Jen, že došlo k úsměvné situaci, kdy jsem se snažila anglicky vysvětlit, že dnes uklízet nechci a dlouho to nebylo chápáno :-) Na recepci někteří anglicky mluví a v restauraci myslím, že všichni.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž byla hezká, čistá. Je pár kroků od hotelu, písčitá. Moře se hned svažuje. Není to asi úplně vhodné pro malé děti a neplavce, ale mě osobně to nevadilo. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Pláž je ovšem velmi rozlehlá a tak není problém položit kamkoliv deku. Byla možnost půjčit si šlapadlo. Nemilým překvapením byla teplota vody, která byla i v srpnu hodně studená (kromě 1. dne dovolené). Téměř nikdo se nekoupal. Zvláštní bylo, že když jsem poslední den vyzkoušela teplotu vody u veřejné pláže za jachetním přístavem asi o 2 kilometry dál, byla teploučká.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Rozhodně pět hvězdiček. Jsou to v podstatě spojená letoviska až do 20km vzdálené Malagy. Na večerní romantické procházky zcela ideální :-) Hotel leží jakoby v druhé linii za obchůdky, takže tam nedoléhá žádný noční ruch a není problém se spaním. Poblíž něj začíná dlouhá plážová promenáda s obchůdky, restauracemi, zmrzlinami, kterou se dojde do nádherného jachetního přístavu.

Také je kousek od hotelu autobusová zastávka meziměstské dopravy, která jezdí každých dvacet minut až do jedné do rána a kolem třetí, čtvrté ráno už opět jezdí.

Také je asi deset minut chůzí krásný městský park. Je v ném velké jezírko, kaktusová část (to není pár kaktusů. ale velký kus parku), palmová část.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Krásná dovolená. Doporučila bych návštěvu Malagy dopravou. Turistické centrum je krásné. Jde vyjít i k nějaké pevnosti nad Malagu přímo z centra a vidět jí z výšky. Je moc krásná ve dne v i noci. Odjížděli jsme posledním spojem kolem půl jedné ráno a nebyl žádný problém. Řidič v noci i hlásil zastávky. Zážitek z dopravy z pátku na sobotu v nacpaném autobuse plném Španělů nikdy nezapomenu (v dobrém slova smyslu). To se u nás prostě nezažije (a je to škoda :-) )

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání