Napsat recenzi

Perfektní aktivní dovolená ve Slovinsku

Recenze hotelu Hotel Kanin *** (Slovinsko - Goriško - Bovec)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 374x
Recenze se líbila: 732 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Alpy Alpy
  • údolí údolí
  • pramen Soči pramen Soči
  • pramen Soči pramen Soči
  • Vršič Vršič
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • pokoj pokoj
  • terasa hotelu terasa hotelu
  • jezero na italské straně jezero na italské straně
  • restaurace restaurace

Pro naši aktivní dovolenou jsem si vybrali Slovinsko a byli jsme velice spokojeni. Hotel Kanin se nachází blízko hranic s Itálií a Rakouskem, takže není ani potřeba kupovat slovinskou dálniční známku, navíc cesta po Rakousku je celou dobu po dálnici, takže přístupnost hotelu pro českého klienta je perfektní. Samotný hotel se nachází ve městě Bovec, což je výborné startovní místo pro výlety, ať už pro pěší turistiku, cykloturistiku či sjíždění řeky. Bovec je také jedním z velkých turistických center v okolí, a tak má své vlastní informační centrum, obchody, hospody a také půjčovny sportovního vybavení a servisy.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování v hotelu kanin bylo přesně podle našich představ. Kromě nádherných výhledů na hory hotel nabízí dobře vybavené pokoje s lednicí, trezorem v ceně, vanou a televizí. Byli jsem ubytování v pokoji s balkónem, za což doporučuji si připlatit.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Hotel nabízí pouze stravu formou polopenze, což se ale vlastně při aktivnějším využití dovolené hodí, protože přes oběd jsme byli vždy mimo hotel. Snídaně a večeře nás nadchli, výběr byl opravdu široký, jídlo chutnalo výborně a často byly nabízeny i místní speciality.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je prezentován jako wellnes hotel. Wellnes je samozřejmě za příplatek, zdarma je však pro hotelové klienty vstup do bazénu, což se vždy po náročném sportovním dni hodí. Navíc bazén je opravu veliký, takže se v něm dá plavat i pokud jsou v něm ostatní hosté. Dále jsou tedy za příplatek nabízeny masáže a sauna. V hotelu se samozřejmě nachází bar a úschovna lyží/kol.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (5/5)

Hotel jsme navštívili v letní sézóně, takže spíše než ke sjezdovkám se vyjádříme k ostatnímu sportovnímu vyžití, které se v okolí hotelu nabízí. Informační centrum nabízí spoustu materíálů, které Vám pomohou naplánovat cestu pěšky či nakole. A protože Slovinsko není tak oblíbená destinace jako například Rakousko, nemusí se bát, že by na oficiálních trasách bylo plno. Hotel je umístněn údolí, a tak se na obě strany otevírá spousta možností pro výlet. Příroda je v okolí opravdu krásná.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Viz předchozí bod recenze

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hotel Kanin a celkově Slovinsko v nás zanechalo jen ty nejlepší dojmy. Byli jsme nadšení z ubytování, z krásné přírody i ochoty místních lidí. Pro ty, komu vadí až příliš mnoho turistů v Rakousku, najde ve Slovinsku v podstatě stejnou přírodu, avšak v mnohem klidnějším prostředí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Goriško - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání