Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2014
Přečteno: 482x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nic moc, hotel by ušel, strava příšerná a neúměrná ceně. Na podzim dost vidět, že jepo sezóně, nic moc vás zde nepřekvapí. Slovenské ceny jsou vyšší než např. vI Itálii, kvalita služeb je zde hrozná. Všude, velmi drahé parkování. Velmi tu chybí "nádech západního chování"). Jsme zklamáni. K čechům až averze.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Celkem ušlo. Odpovídalo to ceně (po slevě tedy¨. Jednoduché, celkem čisto. Koupelna velmi malá dveře nešly moc otvírat kvůli topení, ale nevadilo mi to až tak. Výtahy sice staré, ale v poho. Brzy ráno nás budily couvací kamery v nákloadních autech-hned za hotel něco přestavují. Ale dejme tomu. Přetopeno.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Příšerné, vůbec neodpovídalo ceně, porce velmi malé (naštěstí). Snídaně celkem ušly, aly byli jsme v týdnu tak nebyl moc problém si z toho něco vybrat, více než 5 dní už by se to jíst asi nedalo, při snídani dobrý čaj i káva (na baru úděsná). Večeře hrůza, ohřáté, připečené brambory od oběda, přesolené maso, 1. den bez možnosti výběru přeschlá rýže (zbytky), maso zžejmě také od oběda nebo nevím, vše včetně zelného salátu načpělý ocas. porce velmi malé. Dokupovali jsme pro 2.leté dítě polopenzi za 3e na den toho lituju velmi pro děti až nevhodné. Jedna čísnice neustále uklízela ze stolu, jen co jsme dojedli něco odložili, pobíhala tam neustále něco sklízela přesypávala do menších talířů, slévala do menších misek, chaotické a dost nepříjemné. Pití u večeře za příplatek. Dali jsme si kofolu a chutnala jak s ironem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Televize rozladěné kanály, ovladač na nic baterky se nevyměňují, okna neotvírají, měli jsme zaplacený welness v ceně, celkem dobré, chytli jsme zřejmě dobrý čas, tak jsme mohli využít i sauny, jinak je jedna v dámské, druhá v pánské šatně, nějak jsme nepochopili jak to mysleli, musíte mít přezůvky nebo si je zaplatit nebo chodit bosy. Personál apatický, neřekla bych vyloženě nepříjemný, ale nereaktivní. K dítěti bych řekla, chování nepřiměřené, čekala jsme otevřenější. Dětský koutek sice fajn nápad, ale špína, bordel, myslím, že ze zaměstnanců ho hodně dlouho nikdo neviděl.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Před hotelem čisto, zkratka - cesta k zámku a do zoo špinavo a bordel. Lázně kousek, ale tak na procházku, na nějakou procedúru, vše za příplatek. cukrárna a občas krámek, velmi draho. pokud chcete někam jít počítejte s vysokým parkovným den 5-6e-den, nebo např 0,6e za hod. Nevím kde je těch spoustu kavárniček apodd. ?

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Víckrát bychom sem rozhodně nejeli, stojí za to vidět zámek, ale poměrně drahé vstupné, zoo bohužel v rekonstrukci ale dejme tomu, v týdnu byla zavřená veškerá občerstvení v zoo, což nás dost zaskočilo, protože jich tam bylo tolik, že v případě otevřených by to až lezlo na nervy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 39
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Novákovi: Regia - velmi nemilé překvapení - 31. 8. 2015 20:42

Čekali jsme něco staršího ne až tak moderního, ale to co jsme viděli a krátce zažili to nás opravdu nemile překvapilo. Nevím jestli jsme zvyklí na jiný standard a tudíž rozmazlení, ale prostě za ty peníze to bylo STRAŠNÉ! Slečna velmi apatická, ne uplně nepříjmená, ale nemělo to k tomu snad ani daleko. Navíc nevhodně reprezentovala. Velice silné nalíčení, rtěnka rozmazaná přes celá ústa... nedokázala jsem na to přestat civět.. a to byla mladá holčina. Toto si jako reprezentaci u vstupu nepředstavuji... Dále výtahy.. nehorázně zastaralé a jeden z nich nešel ani otevřít jak byly ty kliky staré...chodba a dveře u pokoje jako někde z levné ubytovny...pokojík strašně maličký, okna špinavá a ještě staré rámy a nefunkční kliky, že jsme se báli jej otevřít. Koupelná strašně maličká, s nehygienickým závěsem který se na mě díky maličké sprchovací části stále lepil...baterie a sprchová hlavice opravdu asi 40 let stará..nikde žádné odkládácí místo...Ručníky naštěstí byli, včetně rohožky před sprchovací část. Dveře vrzali a nešli ani zavřít, když vedlejší pokoje spláchli záchod slyšeli jsme to i my.... Večeře naprosto příšrná, kuřecí plátek snad jen na páře připřavený bez nějakého koření či soli, omáčka snad byla to co odkapalo z té páry, k tomu nedovařená ráže a zelí, které jediné ušlo. Ani jsme nevěděli jak to tam chodí s pitím a k tomu jsme měli večeřet u stolu s jiným pokojem, s cizími lidmi... Jídelna byla celkem pěkná, ale opravdu narvaná stoly jak ze školní jídelny... Výběr jídel na další den měl tu výhodu, že tam bylo i vegetariánské menu. Nicméně jsme do dalšího dne nevydrželi a odjeli jsme hned po večeři pět domů, takže ani památky, zámek či zoo jsme nenavštívili...Takže za nás už nikdy více. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání