Napsat recenzi

Otřesná kuchyně, resp asi kuchař

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme tu 4 noci, tj. 5 dnů. Personál ochotný, příjemný až na jednu servírku z baru a polední jídelny. Pokoj příjemný a sociální zařízení dobré. Všechno se zdá renovované. TV a WiFi na pokoji funguje.

Ovšem strava je děsná. Snídaně formou buffetu by byly dobré, pokud by teplá část snídaně byla opravdu teplá. Kvalita večeří podprůměrná, někdy i velmi silně.

Celkově se dá říci, že po krátkou dobu se to dá přežít

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Dobré, všechno funguje s výjimkou uklízeček. Zásadně se ptají, jestli chceme uklidit a aby ustlaly, to je nenapadne ani náhodou. Za 5 dní nebyly vyměněny ručníky.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Strava silně podprůměrná. Svoji kvalitou se někdy zdálo, že kuchař snad není ani vyučen.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení odpovídá 3 hvězdičkám. Jinak dobré, všechno funguje s výjimkou uklízeček. Zásadně se ptají, jestli chceme uklidit a aby ustlaly, to je nenapadne ani náhodou. Za 5 dní nebyly vyměněny ručníky ani jednou.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Výborné vycházky a výlety autem do okolí. Vynikající jsou přilehlé lázně s minerálním bazénem a solnou jeskyní a wellnes v našem hotelu se saunou a vířivkou. Masáže ani fitnes jsme z nedostatku času využít nestačili.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Vzhledem k tomu, že jsme zde byli na slevový poukaz, tak jsme to docela snesli. Ale za plnou cenu bych to zde nikomu nedoporučoval. To potom služby neodpovídají ani těm třem hvězdičkám

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 39
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání