Napsat recenzi

Hotel Regia Damona ..... Nebrat

Recenze hotelu Regia Damona Hotel *** (Slovensko - Západní Slovensko - Bojnice)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2012
Přečteno: 642x
Recenze se líbila: 688 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Velmi mě mrzí , že jsem tentokrát nechala věci plynout a nedala na svůj 6-tý smysl a neslédla recenze na výše uvedený hotel před tím, než jsme se společně s manželem a našimi známými rozhodli strávit prodloužený víkend právě v tomto hotelu. Všechny zde uvedené recenze mi mluví z duše . Všechny jsou pravdivé do posledního detailu. Prosím čtěte. Ráda bych ještě upozornila , že jsem nenáročný klient , který si nepotrpí na žádný velký konfort . Na krátké dovolené jezdím často , ale nikdy jsme ještě neměla potřebu takto negativně reagovat.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Byli jsme s přáteli ubytováni v 5-tém patře hotelu . Jiné tedy nebudu hodnotit, protože jsem je neviděla. Výhled opravdu nádherný ( ten na zámek) Jen škoda , že není večer výrazněji nasvícen. Co se týče vybavení pokojů je jednoduché. Osobně mi vadil jen starý sežmoulaný polštář, na kterém se nedalo spát . Lůžkoviny staré. Koupelna , když pominu že byla silně vystíkaná savem a že se nedá v koupeně větrat tak mi vadilo hlavně malé umyvadlo v němž se nedalo umýt . Ráno teplá voda - nadstandart. Navíc po celý den špatný tlak vody. Večer jsme si museli říct o zatopení ( podotýkám, že v termínu 13.10.-15.10.) . Zprovoznění topné soustavy musel neochotný personál recepce předem zkonzultovat s ředitelem , který se dostavil až ve 20 hodin. Kotelník si nám stěžoval, že má volno a bude se muset znovu převléct a jít topit.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Když pominu to, že jsme si nemohli vybrat večeři tak mě velmi zarazila porce, kterou jsme dostali dvě malé naběračky rýže a k tomu "holubí" stehýnko. Manžel se vůbec nenajedl. Druhý den halušky, perktelt, nebo květák . Opět porce pro děti . Neochotný číšník - už jsme měli dojezeno , když se nás přišel zeptat co chceme k pití. Jeden den mě odbyl s tím, že mají svatbu a druhý den s tím, že nestíhá, protože je na to sám.

Co se týče snídaní ... tak raut doplňovali. A snídaně mi chutnala (naši známí reklamovali pouze párky, které já nejím ... levné a rozmočené ).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Fuj ...když si na to vzpomenu je mi nanic. Snad nejhorší zkušenost v celém mém životě. Už při příjezdu nás uvítali u závory (přes kterou jsme se měli dostat na parkoviště ) místo dobrý den co si přejete tak strohým co chcete!!!! Snad proto, že jsme si dovolili zazvonit třikrát, protože jsme tam stáli s autem asi tři minuty a nevěděli jaká je praxe. Na recepci z nás neochotná recepční udělala pitomce, protože jsme do přihlašovacího lístku hotelu uvedli ,že místo trvalého pobytu - stát je ČR a "milá" slečna tam chtěla CZE. Když jsme vytáhli vouchery tak se jen zašklebila a sdělila, že máme pouze ubytování a polopenzi. My přitom měli wellness pobyt s 50% procentními slevami na veškeré služby ...viřivka, sauna, masáže. Nic z toho jsme však u nich čerpat nemohli prý je to chyba slevového servru a je to prostě nezajímá. Také inzerovaná cena za pobyt v termálech nebyla uvedena správně. Večer jsem měla možnost konzultovat problém s panem ředitelem . Donesla jsem na recepci vytisknutý leták , kde byly uvedeny všechny slevy na služby. Dostalo se mi jen neprofesionální jednání, které jsem v životě nezažila. Otočil se ke mě zády odešel do vedlejší místnosti a něco tam hulákal. Ani náznak nějakého kompromisu, ani náznak nějak slušně se k jejich chybě postavit a řešit situaci a vyjít vstřích klientovi .... Hnus. !!!!! To se mě dotklo asi nejvíc.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí ... hlavně lázně a samotné a Bojnice i s hradem jsou moc pěkné . Doporučuji však jiný hotel. Je možné navštívit hrad, ZOO , dinopark, termály v hotelu Mier, kde mají i venkovní bazén, navíc v létě je i venkovní koupaliště Čajka, muzeum pravěku ... nejen pro rodiny s dětmi .

V okolí lázní super cukrárna. Tam je personál moc milý . Množství jezírek, vycházkových tras, kaváren a restaurací ...

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Hodnotím především hotel , protože především tam jsme utratili peníze a fakticky nikomu ho nedoporučuji. Těšila jsme se naklidný prodloužený víkend s wellnes a termály a nakonec jen zklamání . Ještě poznámka na konec -termály jsou hodně retro ( žádné velké investice do bazénů od dob socializmu).

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 39
z 99 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mirka: Pravda pravdoucí - 6. 11. 2012 19:13

Ano ano a ještě jednou ano.... vše toto je pravda.... Byli jsme s partnerem v srpnu na 4 dny...a již nikdy více!!!!! Zvonšění u závory, nasratý hlas co chcete, na recepci jedna recepční horší než druhá...... žádné ale žádné benefity slíbené ve voucheru nám nikdo nenabídl.... A nejvíce arogantní člověk byl ten malej polítavající šedivej arogantní skrček......co byl ředitelem hotelu .... a choval se ke klientům tak neskutečně a s drzostí ... že jsem nevěřila že se píše rok 2012.... Nikomu nedoporučuji tento hotel ..upřímně jsem byla naštvaná ještě několik týdnů po návratu domů... hrůza... reagovat

Magda: Souhlas - 27. 1. 2014 16:13

Naprosto souhlasím s oběma komentáři. Také nepatříme k náročným klientům a na pobyty přes slevové poukazy jezdíme min. 2x ročně již několik let. Takže opravdu mohu srovnávat. Také jsme nedostali nic z toho, co bylo uvedeno na voucheru. Žádná 50% sleva na welness. Jedna velká lež. NIKDY více. Mám pocit, že spokojení klienti tady píší o úplně jiném hotelu :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Západní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání