Napsat recenzi

Úžasné ubytování na Slovensku

Recenze hotelu Penzion Viktória (Slovensko - Východní Slovensko - Ždiar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 135x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Penzion se průběžně dostavuje, ale nemusíte mít strach, na kvalitu ubytování to nemá výrazný vliv.

Jeden z nejkrásnějších penzionů ve Ždiaru. Poměr kvalita a cena určitě nejlepší možný. Myslím si, že cílí na movitější klientelu, která má ráda rodinnou atmosféru a menší střediska.

V současné době budují wellness a řekla bych, že až to dobudují, tak výrazně zdraží. Ale v této chvíli jsou pokoje takové, že odpovídají vyšší cenové kategorii, než co za ubytování majitelé požadují.

Vyhověli nám s požadavkem na oddělené postele, i když to znamenalo, že v pokoji pro tři budeme bydlet jen dvě. Za cenu pro dvě. To oceňuji.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoje jsou tak krásné jako na obrázku, vlastně celý otel je tak krásný, vše perfektně čisté, stěny jsou velmi silné, takže se nestane, že by člověka rušili ostatní hosté.

Celý hotel je v goralském stylu, vlastně je to kýč, ale velmi kvalitně a luxusně provedený.

Každý pokoj má balkon, ale tady je asi má jediná mírně negativní věc.

Ty kytky se hezky vyjímají na fotkách, ale jsou tak rozrostlé, že až smrdí a na balkoně doslova zabírají užitnou plochu. Na balkónech není ani mini stolek a nějaká židle, a tak je vlastně skoro zbytečný. Spíš na estetiku než užitek.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Snídaně byly úplně snové a fantastické, výběr takový, že se to snad nedá ani vyjmenovat, mnoho druhů šunky, sýra, palačinky, placičky, pudinky, míchaná vejce, topinky, marmeláda, ovocné saláty, zeleninové saláty, buchty, dobré pečivo, jogurty, vločky. Prostě vše, co vás napadne.

Večeře byla výběr ze dvou jídel a polévka. Vše bylo doma dělané, polévka vždy výtečná a velmi chutná.

Druhé jídlo bylo skvěle udělané, krásně naservírované, porce byly velké. Vše bylo tak dobré, že člověku bylo skoro líto, že se nesmí přecpat, aby mu nebylo špatně.

Pití u večeře je placené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Osu personálu tvoří majitelé, kteří si najímají další personál. Obzvlášť pan majitel má vysloveně dar komunikace. Je příjemně asertivní až úslužný. Může to působit až vlezle a uměle, ale on má ten dar, že je přirozený.

Část personálu tvoří asi jejich dítě a nějací mladí brigádníci. Oni to nemají tak v malíčku, jako majitelé, ale o to je to roztomilejší.

Jednou jsem dostala nějaké pití, které jak jsem později zjistila, nebylo úplně tak, jak mělo být, protože syn asi úplně na 100% nevěděl, co tam patří. Musím říct, že to bylo lepší, než originál, který jsem dostala podruhé:-).

Hospoda je asi pro hosty hotelu, mají i zimní zahradu a terasu, vše nádherně udělané, nabídka koktejlů, káv, čajů, dezertů je široká a pestrá.

Jak jsem psala výše, wellness bude stát asi příští rok.

Myslím si, že skoro žádný požadavek není vyloučen, vždy se snaží vyhovět a zařídit. Na požádání doporučí trasy, poradí.

Veškerý personál je tak příjemný, že příjemnější být ani nemůže.

Myslím si, že psi jsou povoleni jen malá plemena a na vodítku.

Dole v hotelu se nachází dřevěný domeček pro děti, který je ve větší variantě i venku.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Byla jsem v létě, takže nemůžu sloužit. K vleku je potřeba asi kousek dojít. Tak 10 minut?

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Krásné a upravené, sám hotel leží nahoře ve Ždiaru těsně nad tradičnímu chalupami v husté zástavbě nových penzionů. Vesnice je vlastně tak trošku muzeum, je tam plno zachovalých tradičních původních staveb, leží v malém sevřeném údolí, takže v okolí penzionů není moc místa. Nějaké hřiště na sport atd. je docela utopie, na to tam vůbec není místo.

Hotely jsou focené tak, že to vypadá, že leží skoro na louce, což leží, ale na louce zastavěné dalšími penziony.

Ale ono to v horách tak nevadí, tam se nejezdí proto, aby byl člověk v objektu.

Výhledy jsou nádherné.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Jsem hrozně ráda, že jsme stihli tento penzion využít před zdražením, které asi přijde, jak dostaví wellness. Je to opravdu nejkrásnější penzion ve Ždiaru.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro obchodníky
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání