Napsat recenzi

Hotel Jánošík Těrchová

Recenze hotelu Penzion Jánošík (Slovensko - Východní Slovensko - Ždiar)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 021x
Recenze se líbila: 616 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Skvělá dovolená v pěkném, klidném hotelu.

Ubytování  průměrně (5/5)

Nově opravený hotel v centru obce Těrchová.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava vynikající!!! Snídaně formou švédských stolů, vynikající věčeře včetně sladkých dezertů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení hotelu moderní, nové, udržované v čistotě. Ochotný personál a milé jednání.

Možnost zapůjčení horských kol přímo v hotelu.

Finská sauna po celodenní tůře příjemně osvěží.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Byli jsme zde v létě, ale i v zimě je tento hotel v dostupu sjezdovek, kde si každý vybere sjezdovku podle svých zdatností :-)

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Okolí Malé Fatry - Jánošíkovy diery, putování po hřebenech hor, kde si můžete vybrat z velkého množství turistických tras.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

V hotelu se nám moc líbilo, kdo má rád turistiku, určitě bude maximálně spokojen :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

jana Korčáková: super hotel Jánošík Terchová - 31. 8. 2013 12:12

musím uznať že Terchová je prekrásna a hotel Jánošík by si zaslúžil namiesto 3 hviezdičiek aj 4. boli sme s manželom maximálne spokojný, či s personálom , ktorý bol stále usmiaty a príjemný ale aj s ubytovaním bolo čisté a úplne super. určite sa tam ešte vrátime . ďakujeme personálu za ich ochotu a všetkým možeme vrelo doporučiť. Manželia Korčákovci z Holíča. reagovat

adriana rakusova: Nadšenie z dovolenky = hotel Jánošík Terchová - 13. 10. 2013 21:13

Prešli sme na SR pomerne dosť hotelov, ale hotel Janošík v Terchovej je vo svojej kategorii ten uplne najlepsi. Ubytovanie (mali sme rodinny apart.) bolo perfektne, ciste, krasny vyhlad na Rozsutec, vkusne zariadene, v kupelni podlahove kurenie, izby s kobercami. Ostatne priestory hotela - restauracia, bar, recepcia... vsetko nefajciarske, co bolo super. V hoteli je aj detsky kutik vonku i vo vnutri. Strava bola perfektna! Najviac vyzdvihujem pristup zamestancov. Takychto milych a ochotnych slovenskych hotelovych zamestnancov sme este nezazili. Urcite sa vratime a vrelo kazdemu odporucam. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání