Napsat recenzi

varování: zachraň se kdo můžeš!

Recenze hotelu Clubhotel Nezábudka *** (Slovensko - Východní Slovensko - Tatranská Štrba)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 226x
Recenze se líbila: 398 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedinou, ale opravdu jedinou výhodou tohoto ubytování je lokace Vysokých Tater a blízko zubačky na Štrb. pleso.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jeli jsme sice na voucher, ale údajně neměli jinde místo než ve srubu, takže + příplatek za parkování, za to že jsou prázdniny a za srub příplatek ne malý. Dveře od koupelny s WC - nedovírají, v noci vyhození pojistkek vlivem prasknutí žárovky, ale zas je tam klid a čisto. Ve srubu by bylo dobré, kdyby byl také přítomen např. větší odpadkový koš (ne jen ten pidi v koupelně) a třeba smeták, nebo kýbl. Ručníky k dispozici trošku zasmrádlé.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Kuchař, je alchymista pokustón amatér, po jeho večeřích strávíte celou noc na oné místnosti vrchem i spodem, - z vlastní zkušenosti. Například nějaké maso s švestkovou omáčkou s hojnou dávkou perníkového koření -zkoušejte pouze na vlastní nebezpečí! Guláš - cubuli neviděl a v lepším případě si dáte fazolovou polévku, stylu rozředěná konzerva s fazolemi v rajčatovém, protlaku a budete doufat, že proběhně v klidu a v pohodě. Černé uhlí na zažívání, nutné s sebou!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

K voucheru šampus - HAHA - jablečný cosiSekt - pálení žáhy zdarma, 1 wellnes procedura - na výběr ze 3 - jedna ,,lepší,, než druhá, - aby se koza nažrala a pes zůstal celý - např. my jsme měli nějaký zábal s lokálním nahříváním - pán se ani nezeptal kterou část- položil dva nahřáté gelové polštářky na záda, zakryl dekou a za nějakých cce 15-20 minut sundal a to bylo vše. naštěstí na bazén, saunu, nebo výřivku, jsme raději neměli už ani čas, protože jsme se utahali na tůře.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,1/5)

Lokalita perfektní - zubačka na štrbské pleso tam i zpět za 2Eura, cca 10 minut chůze od ubytování.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Klidné okolí, upravené i ,,když každý pes jiná ves,, mají tam nějaká zvířátka, kralík, kachny,páv..

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Hotel Nezábudka jedině, opravdu kvůli lokaci, ale určitě! - bez místní alchymistické kuchyně. Nejsem žádná frfňa, ale tohle už bylo fakt moc. Tak hodně štěstí při případném pobytu!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání