Napsat recenzi

Pobyt v penzionu Baďo

Recenze hotelu Penzion Baďo *** (Slovensko - Východní Slovensko - Stará Lesná)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 156x
Recenze se líbila: 436 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Pobyt v penzionu Baďo mě drobet zklamal.Ne,že by to byla zas taková katastrofa,ale je vidět,že se zde na klientech šetří.Proto je penzion vhodný spíše pro nenáročnou klientelu,která si najde zábavu mimo penzion.Znovu bych do tohoto penzionu nejela.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

V pokoji neodtékala sprcha,pokoje nejsou vybaveny ledničkou,nejde internet,takže domů nenapíšete.Z některých pokojů je výhled na cikánskou komunitu,která je o víkendu hlučná a nerespektuje noční klid.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Pevné snídaně v 8h,večeře v 18h,tak se musíte řídit podle toho.Jídla dostatek,pochválila bych polévky.Vybrat z více jídel si nemůžete,tak nic pro mlsné jazýčky,musíte sníst,co se Vám naservíruje.Ale jídlo není špatné,skoro vždy jsem večeři snědla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hodně mi chybělo to připojení k internetu.Přijdete z túry a po večeři se musíte nějak zabavit.Chybí i ta lednice na pokojích,protože přes den nejsou služby v restauraci dostupné.Nezapíná se komprezor točené pivo a dostali jsme několikrát za 1,5eur slitky,co se nedali pít.

Perzonál hotelu je ale moc milý,ochotně Vám poradí s túrami..no ale,co je to platné.Přijeli jsme si užít a ne poklábosit.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,6/5)

Nemohu posoudit vzhledem k letní dovolené..

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Penzion skutečně pěkný,jak na obrázku.Nádherný výhled na Lomnický Štít.Tatry jsou nádherné a vynahradí i nějaké to nepohodlí na hotelu..škoda té cikánské komunity v okolí.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Užili jsme si to,Vysoké Tatry jsou nádherné.Do tohoto penzionu by jsme už ale nejeli.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 25
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Peter Martycak: Uz nevedia co ty ludia chcu. - 3. 8. 2015 7:27

Citam tu recenziu a snazim sa prist od kolkych hviezdiciek musi byt ten penzion, aby: 1. Na pokoji mali chladnicku?? 2. Kolko sa plati v hoteli za bufetové ranajky?? Aj ked my sme mali formou bufetu vyber z ceralii, kavy, mlieka a este aj sme mali moznost si robit hrianky a na bare som si kazdy den daval latte, ktore urobili raz dva. 3.Co sa tyka ciganov, tak majitel nam hovoril, ze minuly rok zrovna vyhoreli a tak sa museli stahovat. 4. Pivo sme mali vzdy vychladene a dostupne dokonca dva druhy toceneho, v restauracii chladeneho plzna a v kaviarni steigra Okrem toho nechapem, preco sa hend nestazovali. Myslim si ze by to hned vyriesili ked hovorite aki su mili ubytovatelia. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Východní Slovensko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání